Σήμερα στις 9μ.μ. η τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού

Σήμερα Τετάρτη στις 9 μ.μ. στην παραλία του Βόλου, θα πραγματοποιηθέι η τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων Στην τελετή έναρξης θα συμμετάσχουν περίπου 100 παιδιά από Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, το Λύκειο Ελληνίδων, ενώ μετά από πολύ καιρό θα πλεύσει στο λιμάνι και η “Αργώ”.

Μετά την παρέλαση των 16 ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, από την Τράπεζα της Ελλάδος έως και το Ηρώο, θα ακολουθήσουν οι…

…χαιρετισμοί του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη και του Crew Chief Commissioner κ. Reuvern Virovnik και στην συνέχεια θα ακολουθήσει  πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι διοργανωτές.

Το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 23 Ιουλίου και όλοι οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Κ.Γ. Νέας Ιωνίας Βόλου και στο Κ.Γ. Πορταριάς με την Εθνική Ελλάδος να δίνει όλους τους αγώνες στο Κ.Γ. Νέας Ιωνίας Βόλου.

Τη μουσική του δρώμενου των Δημοτικών Σχολείων έχει…

…γράψει ο μουσικός Νίκος Παπαθανασίου με τη συμβολή της Ευθυμίας Βραχνά, ενώ υπεύθυνη των χορευτικών δρώμενων είναι η δασκάλα χορού Μήτση Λαούδη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις