Με τον Μ. Ζιάκα στον πάγκο… από το Σέσκλο ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ρήγα

Δίκαιη επικράτηση για το Ρήγα στο Σέσκλο επί της Ακρόπολης με 2-1, κάνοντας μάλιστα κι ανατροπή στο σκορ, σε μια αναμέτρηση με λίγες φάσεις γενικότερα, οι οποίες όμως αποκλειστικά ήταν για τους φιλοξενούμενους.

Με αυτογκόλ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, με δυο γκολ του Πάσχου, ένα σε κάθε ημίχρονο, η νίκη πέρασε στην πλευρά των φιλοξενούμενων.

Επιτυχής η πρώτη παρουσία του Μίλτου Ζιάκα στον πάγκο των βελεστινιωτών, που χαρακτήρισε  ως κομβικό το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ικανή ομάδα, όπως η Ακρόπολη, αναφέροντας επίσης ότι το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά σημαντικό και θα σημάνει την αντεπίθεση του Ρήγα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι που γενικότερα δεν δημιούργησαν ευκαιρίες στη χθεσινή αναμέτρηση, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ στο 22΄, όταν ο Τ. Κολημήτρας εκτέλεσε κόρνερ κι από το κεφάλι του Σέττου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η αντίδραση ήταν άμεση, αφού στο 27’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά κι αφού η μπάλα πέρασε στα καρέ της Ακρόπολης,  ο Πάσχος με κοντινό σουτ έκανε το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 62’η ήρθε το γκολ που έκρινε το νικητή και πάλι με σκόρερ τον Πάσχο και “παλικαρίσια” κεφαλιά, από σέντρα του Σπαθή,  που έγινε από την αριστερή πλευρά, αυτή τη φορά.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ με τους Πάσχο, Ζηρδέλη και Σέττο, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν στις πολύ καλές ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Κ. Κολημήτρας, Πασιάς, Σφονδυλιάς (75′ Γκατζούνας), Τσούτσας, Χάνος, Μαυρίδης, Κόκκας, Τ. Κολημήτρας (60′ Αξιώτης), Μίλτος (46′ λ.τρ. Παγώνης), Μερμίγγης (75′ Ν. Αντωνίου)

ΡΗΓΑΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Σπαθής, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Τσαντής, Αλεξίου, Αραμπατζής (85’ Γεωργαντζής), Νασιακόπουλος, Σέττος (74’ λ. τρ. Ζηρδέλης), Πάσχος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις