Επικίνδυνη έξοδος με Μετέωρα ο Θησέας (pregame)

Στη δυνατή έδρα των Μετεώρων, στην Καλαμπάκα, δοκιμάζεται σήμερα στις 15.00 ο Θησέας, για την 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι με 18 βαθμούς κατέχουν την 4η θέση στη βαθμολογία του 4ου ομίλου και πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητοι στο γήπεδό τους.
Ο Θησέας μοιράζεται την 5η θέση, με τον Α.Ο. Σελλάνων και τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, έχοντας συλλέξει 11 πόντους ως τώρα. Ο Θησέας προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη, που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λευτέρη Γιαουπλάρι, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Στον αντίποδα, έχουμε την επιστροφή του Βασίλη Πέτση από τιμωρία και των Ηλία Βλάχου, Μάρκου Διαμαντόπουλου, που είχαν χάσει τον προηγούμενο αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Τσιουρής.
Ο Νίκος Παπακωνσταντίνου της ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Μετέωρα-Θησέας. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Καλύβας, Χρήστος Δόσκορης από την ίδια Ένωση και παρατηρητής ο Αντώνης Βαλιώτης της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις