Λ. Μπακάλης: Περιμένω δυνατό παιχνίδι με Μετέωρα

Όλοι στον Θησέα γνωρίζουν πολύ καλά πως το σημερινό παιχνίδι με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα είναι εξαιρετικό δύσκολο, καθώς οι «πράσινοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει να παρουσιάσει σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας του 4ου ομίλου. Ο προπονητής του Θησέα, Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για το σημερινό παιχνίδι:
«Έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τα Μετέωρα έχουν πολύ καλό ρόστερ και παρουσιάζουν μεγάλη σταθερότητα, ενώ θα έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας. Ωστόσο και εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει.
Επειδή το τερέν αναμένεται να είναι βαρύ, περιμένω το ματς να πάει στη δύναμη. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να παίξουμε δυνατά και με πάθος προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες να πάρουμε κάτι καλό από τον αγώνα».

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις