Στη Σπάρτη αγωνίζεται σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος

Στη Σπάρτη με αντίπαλο την τοπική ομάδα αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο ΝΠΣ Βόλος, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και μακριά από τη Νεάπολη έχει να επιδείξει δύο νίκες, καθώς εκτός από τα Τρίκαλα έχει κερδίσει και τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή, ενώ περιμένει και την απόφαση της ένστασης που εκδικάστηκε, κατά της Δόξας Δράμας, ζητώντας να πάρει το παιχνίδι στα «χαρτιά».

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει διαθέσιμο σε ένα ακόμη παιχνίδι τον τραυματία Άλμπερτ Ρούσσο, ο οποίος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα. Δεν υπολογίζεται, επίσης, ο τιμωρημένος Ενγκουέμ (αποβλήθηκε στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα).

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί. Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται δεκαεννιά ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Λούκας, Πίσπας.

Η Σπάρτη βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς με πέντε βαθμούς ισοβαθμεί με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και τον Αήττητο στη 12η θέση. Έχει να επιδείξει μία νίκη (επί του ΑΟ Τρίκαλα εντός έδρας), δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή είχε ηττηθεί με 3-0 στο Καυταντζόγλειο.

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την ΕΠΣ Χανίων με βοηθούς τους Γιάννη Κοκμότο από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και Γιώργο Πετρίδη από την ΕΠΣ Χίου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κώστας Ανδριανός από την ΕΠΣ Αχαΐας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Κόνιαρης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις