Κυριάρχος και νικητής… ο Διαγόρας επί του Ηρακλή

Απόλυτα δίκαια επικράτησε ο Διαγόρας Στεφ. επί του Ηρακλή Β. με 3-0, στην αναμέτρηση που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Βασδέκειο.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν όλα τα τέρματά τους οι φιλοξενούμενοι,  αλλά αυτό είναι μάλλον συγκυριακό, καθώς δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Σ’ ένα μακρινό σουτ εκτός περιοχής, περιορίστηκε η επιθετική δραστηριότητα του Ηρακλή, ο οποίος είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι,  προσέχοντας την άμυνά του και ψάχνοντας να βρει μία καλή αντεπίθεση για να σκοράρει. Το σχέδιο είχε εφαρμογή στο πρώτο 45λεπτο, καθώς στο δεύτερο μέρος η κυριαρχία του Διαγόρα ήταν ολοκληρωτική.  

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47’) ο Κυριάκος δοκίμασε απευθείας εκτέλεση φάουλ κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς το τέρμα του Ηρακλή, έγινε κόντρα σε παίκτη γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα  σημειώνοντας το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα (50’), μετά από συνδυασμό η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι, όπου με εύστοχο πλασέ ο Βαλωτής διαμόρφωσε το 0-2.

Το τελικό 0-3 έγινε στο 81’, από σέντρα του Κυριάκου από δεξιά και γυριστή κεφαλιά του Σπ. Καραπλιάγκου από τη γωνιά της μικρής περιοχής.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Μπατσικώστας, Μάρκος, Αντζούρης, Στρούγγης, Π. Γκίκας, Αλ.  Γκίκας (75’ Δεληγιάννης), Ευαγγέλου, Γκάγκας, Πετρόπουλος, Ίμπρα

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Καλιακούδας (70’ Ιωάννου), Σπ. Κουβελάς, Γουτούλης,  Βαλωτής, Κυριάκος (88’ Ντάφος), Καραμανλής (80’ Κ. Καραπλιάγκος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις