Τραυματισμός παίκτη στο Θύελλα Καμαρίου-ΠΑΣ Κόρινθος!

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η mikriliga.com επικοινώνησε με τον προπονητή της Κορίνθου, Γιάννη Βασιλόπουλο, ο οποίος περιέγραψε το τι συνέβη στο γήπεδο της Θύελλας Καμαρίου, μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ματς:

Ένα περιστατικό το οποίο στιγμάτισε την αναμέτρηση της Θύελλας Καμαρίου με την Κόρινθο, έλαβε χώρα λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα! Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Κορίνθου βγήκε για προθέρμανση στον αγωνιστικό χώρο στις 11:15 (το ματς ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12:00) κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν κοντά στην εξέδρα των φιλάθλων και έκαναν ασκήσεις με μπάλα ένας ανεγκέφαλος πέταξε μία κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο, η οποία χτύπησε πάνω στο πόδι του αμυντικού της “Μπάρτσα”, Φώτη Παπανικολάου και στην συνέχεια εξερράγη δίπλα στον ποδοσφαιριστή κάτι οποίο είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοκ! Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του 27χρονου αμυντικού της Κορίνθου, αμέσως επιδεινώθηκε, καθώς ο Παπανικολάου είχε τάσεις λιποθυμίας, αλλά και πρόβλημα στην ακοή του!

Το παραπάνω περιστατικό συνέβη στις 11:30 και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον ποδοσφαιριστή και να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της Σαντορίνης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια του διαιτητή, κ. Αλάμπεη (Αθηνών) αλλά και των βοηθών του, κ.κ Πασπάτη (Σάμου), Ισσά (Αθηνών), καθώς στο σημείο που έκανε προθέρμανση η ομάδα της Κορίνθου, σε απόσταση λίγων μέτρων έκαναν το ίδιο και εκείνοι!

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ ο διαιτητής θα έπρεπε να συμβουλευτεί τον γιατρό του αγώνα και σε περίπτωση που ο παίκτης της Κορίνθου δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει το ματς! Κάτι τέτοιο δεν συνέβη σε καμία περίπτωση, καθώς ο κ. Αλάμπεης ζήτησε από τον προπονητή της Κορίνθου κ. Γιάννη Βασιλόπουλο να αντικαταστήσει τον Φώτη Παπανικολάου, κάτι το οποίο και έγινε. Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση δέκα λεπτών και ο υπεύθυνος της Αστυνομίας που βρίσκοταν στο γήπεδο της Θύελλας Καμαρίου, με τη βοήθεια των διοικούντων της γηπεδούχο ομάδας συνέλαβαν τον ανεγκέφαλο!

Στο μεταξύ, το ασθενοφόρο ήρθε στις 12:15 και πήρε τον Φώτη Παπανικολάου τον οποίο μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Σαντορίνης. Μετά το τέλος του ματς, ο ποδοσφαιριστής με τη βοήθεια των ανθρώπων της Κορίνθου, μεταφέρθηκε με ταξί στο λιμάνι για να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή και αργά το βράδυ αναμένεται να πάει στο νοσοκομείο της Κορίνθου…

Μάλιστα η Κόρινθος κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ

ΠΡΟΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΚΕΔ

Σήμερα ζούμε τον παραλογισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου στην προθέρμανση του αγώνα τραυματίζεται ποδοσφαιριστής μας από κροτίδα ενώπιον της διαιτητικής τριάδας ο γιατρός του αγώνα μετά από 25 λεπτά καλεί το ΕΚΑΒ και παραλαμβάνει τον ποδοσφαιριστή ασθενοφόρο ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από κροτίδα. ο διαιτητής αγνοώντας το άρθρο 15 του πειθαρχικού Κώδικα με καθυστέρηση 10 λεπτών ξεκινάει τον αγώνα. ο ποδοσφαιριστής αντικαθίσταται και ξεκινάει ο αγώνας με καθυστέρηση 10 λεπτών..

mikriliga.com