Νίκη… στα τελευταία λεπτά,  για Σκιάθο επί του Πρωτεσιλάου

Με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά, η Σκιάθος πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Πρωτεσιλάου,  στην αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο νησί.

Οι γηπεδούχοι γενικά ήταν καλύτεροι, έχοντας την κατοχή αλλά χωρίς τη δημιουργία μεγάλων φάσεων.

Το 1-0 έγινε στο 85’ από σέντρα του Πρίφτη στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Χισάι πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις (92’), όταν ο Αλικά έγινε κάτοχος της μπάλας, λίγο κάτω από το κέντρο κι αφού πέρασε έναν αντίπαλο ποδοσφαιριστή, μπήκε στην περιοχή του Πρωτεσιλάου και πλάσαρε εύστοχα.

Για τους γηπεδούχους δύο καλές στιγμές καλές στιγμές καταγράφονται στο 30’ όταν ο Μπάμπα ενώ ήταν μόνος πλάσαρε  πάνω από το δοκάρι και σουτ του Αλ. Τζελάι έξω από την περιοχή “ξυρισε” το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Για τον Πρωτεσίλαο οι καλύτερες στιγμές σε σουτ του Απ. Λάμπου έξω από την περιοχή,  στο 30’ και στο 70’, τα οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τσάκο που προέρχεται από τις ακαδημίες και σήμερα έκανε το ντεμπούτο του. Επίσης οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις που υποδείχθηκε ως οφσάιντ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, όλες στο β’ ημίχρονο.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Αλ. Τζελάι, Τάσσος (70’ Πρόκο), Νασιάκος, Τουρναβίτης, Σταμέλος, Μανωλιός (75’ Σ. Αιντίνι), Γ. Γκιουράκης (46΄ Αλικά), Χισάι, Ντ. Πρίφτι, Μπάμπα (85’ Βεργίνης)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ι. Λάμπος Ακριβούσης, Λεϊμονής, Μπουρτζής, Κ. Κόρκος, Σούδης, Θ. Κόρκος, Τσουβαλιάς (75’ Χριστοδούλου), Κοπάνας, Απ. Λάμπος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις