“Καθάρισε” από νωρίς… ο Αίας, στην Αγ. Παρασκευή

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση ο Αίας επικράτησε στην Αγία Παρασκευή επί της τοπικής ομάδας με 3-0, αφού μπαίνοντας πολύ δυνατά στον αγώνα και πετυχαίνοντας δύο γκολ πριν το ημίωρο της αναμέτρησης, “καθάρισε”  από νωρίς…

Αν και με πολλά προβλήματα στη σύνθεσή τους οι γηπεδούχοι, αφού πολλοί παίκτες απείχαν λόγω τραυματισμών ή αγωνίστηκαν με προβλήματα, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να πετύχουν κάποιο γκολ, στο οποίο έφτασαν πολύ κοντά αλλά δεν το κατάφεραν, καθώς είχαν δυο δοκάρια.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο (9’) από εξαιρετική ασίστ του Χειλά, ο Κατσαβριάς πλάσαρε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ. Στο 25’ οι δυο παίκτες του Αίαντα άλλαξαν ρόλους κι έτσι από ασίστ του Κατσαβριά, ο Χειλάς έκανε το 0-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 70΄ από πάσα του Αραπίτσα και σουτ του Μπιρτσάι στη γωνία, αφού ο Κατσαβριάς στις ευκαιρίες που ακολούθησαν σ’ ένα εκρηκτικό διάστημα για τους φιλοξενούμενους, σημάδεψε το δοκάρι στο 72’ και δεν τα κατάφερε στο 73΄ κι 75’ σε ακόμη δυο κλασικές ευκαιρίες.

Από την άλλη στο 41’ σουτ του Αλαμάνη σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Αίαντα και στο 61’ κεφαλιά του Λούμπαρδου από στημένη μπάλα μέσα σε σύγχυση στην περιοχή του Αίαντα “έξυσε” το κάθετο δοκάρι, στερώντας από την Αγ. Παρασκευή το γκολ. Επίσης οι γηπεδούχοι που έχασαν ευκαιρίες με τους Κατσαγεωργίου, Ρουσσά, Αλαμάνη και Σιόβα, διαμαρτυρήθηκαν για δυο περιπτώσεις πέναλτι. Αρχικά σε χέρι εντός της περιοχής του Αίαντα και στη δεύτερη για σπρώξιμο στον Κατσαγεωργίου.   

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Χρόνης, (80’ Ξαφογιάννης), Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Κουσκουρίδας (25’ λ. τρ. Τσίλογλου), Φέζο (70’ λ .τρ. Τρίμμης), Κατσαγεωργίου, Πάσα (81΄ Ιωακειμίδης), Ρουσσάς, Σιόβας, Αλαμάνης

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Σιαμουρδάνης, Παπανικολόπουλος, Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστέλος (78’ Τσιάτσιος), Μπιρτσάι, Τσόγκας (60’ Νικογιάννης), Αραπίτσας, Χειλάς (80’ Κ. κατσαβριάς), Θ. Κατσαβριάς (76’ Κωστούλας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις