Νίκη με ανατροπή για ΝΠΣ Βόλος στη Σπάρτη

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά ο ΝΠΣ Βόλος πήρε τη νίκη με 3-1 στην Σπάρτη παρότι έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές στο τελευταίο 20λεπτο.

Το σκληρό πρόσωπο επιβίωσης του έδειξε στην Σπάρτη ο ΝΠΣ Βόλος, αφού κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης παρότι πάλεψε στα τελευταία λεπτά με ποδοσφαιριστή λιγότερο, αλλά τελικά λυτρώθηκε από τον Σωτήρη Πίσπα που σημείωσε δύο γκολ στο 88ο και 91ο λεπτό.

Η Σπάρτη προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Βλαχομήτρο και αιφνιδίασε τον Βόλο, ο οποίος αντέδρασε σχετικά γρήγορα και ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία (22′). Στη συνέχεια χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν, αλλά να μην μπορούν να βρουν χώρους.

Χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο τέλος του για να μπει ο Σωτήρης Πίσπας που αναδείχθηκε σε χρυσή αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, αφού μέσα στα λιγότερο από δέκα λεπτά της συμμετοχής του μαζί με τις καθυστερήσεις σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μια σημαντική νίκη στην ομάδα του και την κράτησε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 1-3 
ΓΚΟΛ: 6’ Βλαχομήτρος – 22’ Πίτου Γκαρσία, 88′ Πίσπας, 91′ Πίσπας
ΚΟΚΚΙΝΗ: 71’ Πέντα
ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Καλούσης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καινούργιος (66’ Αρώνης), Παυλής (54’ Ρομπίνιο), Κωνσταντινόπουλος (75’ Ρούμπος), Βλαχομήτρος.
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Καμπαγέρο (86′ Πίσπας), Λούκας Γκαρσία (61’ Ηλιόπουλος), Κότο (67’ Φράγκος), Μάντζης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης
ΒΟΗΘΟΙ: Κοκμοτός (Δωδ/νήσου) – Πετρίδης (Χίου)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις