Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 9ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 9η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας  οι πρωτοπόροι πίνακα έκαναν νίκες ευκολότερα ή δυσκολότερα.

Η Δήμητρα ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια του Πυράσου με 2-0 στην Ευξεινούπολη και επανήλθε έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Σαρακηνός πιστοποιώντας γι’ ακόμη μια φορά την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κερδίσει τους Μυρμηδόνες στο βοηθητικό του ΕΑΚ και μάλιστα με μεγάλο σκορ (4-0). οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και μοιραία ηττήθηκαν.

Ο Διαγόρας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Βασδέκειο κι επικράτησε δίκαια με 3-0 επί του γηπεδούχου Ηρακλή, που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Ο Ρήγας με νέο προπονητή στον πάγκο του τον Μίλτο Ζιάκα, ξεκίνησε την αντεπίθεση του από  το Σέσκλο, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ακρόπολης,  κάνοντας μάλιστα και ανατροπή στο σκορ. Για τους γηπεδούχους που δεν έκαναν επιθετικά αισθητή την παρουσία τους ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα.

Από νωρίς “καθάρισε” ο Αίας  Σούρπης στην Αγία Παρασκευή καθώς στο 25’ προηγούνταν με δυο γκολ και τελικά επικράτησε με 0-3,  απέναντι σε μία ομάδα που είχε αρκετές απουσίες, αλλά προσπάθησε αρκετά να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στην αναμέτρηση που όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά, Αγία Άννα και Μαγνησιακός ήρθαν ισόπαλοι 2-2,   με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα  και τους φιλοξενούμενους να νιώθουν αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, αφού έκαναν την ανατροπή στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα και ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις.

Τέλος, με δυο γκολ στο φινάλε του  αγώνα η Σκιάθος που ήταν καλύτερη επικράτησε στην έδρα της επί του Πρωτεσιλάου (2-0), με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν για το καλύτερο και να είναι μέσα στο παιχνίδι, ως τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής
Δήμητρα- Πύρασος 2-0
Σκιάθος- Πρωτεσίλαος 2-0
Σαρακηνός- Μυρμιδόνες 4-0
Ακρόπολη- Ρηγας 1-2
Αγια Άννα- Μαγνησιακός 2-2
Αγία Παρασκευή- Αίας 0-3
Ηρακλής- Διαγόρας 0-3

Η Βαθμολογία

*Παιχνίδι λιγότερο για Ρήγα – Σκιάθο

Η επόμενη- 10η αγωνιστική
Σκιάθος- Δήμητρα
Πύρασος- Σαρακηνός
Πρωτεσίλαος- Ακρόπολη
Μυρμηδόνες- Αγ. Άννα
Ρήγας Φ.- Αγ. Παρασκευή
Μαγνησιακός- Διαγόρας
Αίας- Ηρακλής Β.

 

Τα ρεπορτάζ της Αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
Ο Σαρακηνός χωρίς να δυσκολευτεί… παρέμεινε στην κορυφή
Επιστροφή στις νίκες και παραμονή στην κορυφή για Δήμητρα
Με τον Μ. Ζιάκα στον πάγκο… από το Σέσκλο ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ρήγα
Καλύτερη η Αγ. Άννα… μια ανάσα από το “διπλό” ο Μαγνησιακός
Κυριάρχος και νικητής… ο Διαγόρας επί του Ηρακλή
Νίκη… στα τελευταία λεπτά,  για Σκιάθο επί του Πρωτεσιλάου
“Καθάρισε” από νωρίς… ο Αίας, στην Αγ. Παρασκευή

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις