Ήττα 3-1 για Θησέα από Μετέωρα στην Καλαμπάκα

Η προσπάθεια των παικτών του Θησέα στο παιχνίδι με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα δεν απέφερε καρπούς, καθώς η ομάδα της Αγριάς ηττήθηκε με 3-1 από έναν ανώτερο αντίπαλο. Η αποστολή του Θησέα ήταν δύσκολη, τη στιγμή που είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία (στην 3η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό και τη Νίκη), η οποία εντός έδρας είναι πολύ δυνατή (παραμένει αήττητη στο γήπεδό της).

Ο Θησέας μπήκε στο ματς με στόχο να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Τα Μετέωρα είχαν στο 6’ ένα σουτ του Φράγκου, με τη μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 10’ το σουτ του Φραγκογιάννη από πλευράς Θησέα δεν βρήκε το στόχο. Το σκορ άνοιξε στο 27’. Μετά από φάση διαρκείας, ο Λίτσιος από κοντά έγραψε το 1-0 για τα Μετέωρα.

Ο Θησέας διαμαρτύρεται έντονα για τη φάση του 31ου λεπτού, όταν ο Μπόρας εμποδίστηκε από δύο παίκτες των γηπεδούχων να πάρει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Παπακωνσταντίνου από τη Φθιώτιδα να μην καταλογίζει το πέναλτι. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μία ευκαιρία για τον Θησέα να ισοφαρίσει, με τον Οικονόμου να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα Γεωργίου.

Στην επανάληψη ο Θησέας μπήκε με στόχο να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και με στο 46’ η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Αγιασιώτης νικήθηκε από τον Γεωργίου, ο οποίος κράτησε το 1-0 για τα Μετέωρα. Η μπάλα τιμώρησε τον Θησέα, καθώς στο 49’ τα Μετέωρα έφτασαν στο 2-0. Ο Ουζούνογλου πάσαρε στον Μαρούδα, ο οποίος με σουτ πέτυχε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων. Μάλιστα, στο 71’ ήρθε και τρίτο τέρμα για τα Μετέωρα με σκόρερ τον Λίτσο, Ο Θησέας κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 73’ με σουτ του Δημητριάδη. Στο τελευταίο τέταρτο τα Μετέωρα θα μπορούσαν να αυξήσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ, χάνοντας ευκαιρίες με τους Ιωάννου στο 76’, Συράκο 88’, Μανώλη και Ουζούνογλου στο 89’. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βαν Ντε Γουίχε στο 92’.

Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (ΕΠΣ Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Καλύβας, Δόσκορης (ΕΠΣ Φθιώτιδας).
ΜΕΤΕΩΡΑ: Γεωργίου, Γεωργάκης, Ζήσης, Κιάκος (68’ Ιωαννίδης), Παπαευθυμίου, Πολυζόπουλος, Λίτσιος (77’ Μανώλης), Ουζούνογλου, Μαρούδας (69’ Συράκος), Σκόνδρας (81’ Αυγέρος), Ιωάννου.
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Μπόρας, Γαλανόπουλος (46’ Βλάχος), Βαν Ντε Γουΐχε, Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Χατζησταμάτης (46’ Αγιασιώτης), Φραγκογιάννης (63’ Τσιουρής), Οικονόμου, Δημητριάδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις