Περνούν από εργομετρικά οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού Βόλου προχωρά, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή, Απόστολου Χαραλαμπίδη. Οι πληροφορίες του Goalpost.gr αναφέρουν, ότι οι παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει…

…να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και αυτοί που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα από το περισνό ρόστερ, θα περάσουν από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις εντός του Σαββατοκύριακου (25/7 – 26/7).

Επίσης, οι πληροφορίες του Goalpost.gr αναφέρουν ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου θα πραγματοποιηθεί, πιθανότατα, στο Καρπενήσι. Το Καρπενήσι αποτελεί ένα από τα ιδανικότερα μέρη της Ελλάδας για την καλοκαιρινή προετοιμασία κάποιας ομάδας, όπως επισημαίνουν αρκετοί γυμναστές, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι και το γεγονός πως το προτιμούν πολλοί σύλλογοι από τη μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας. Πάντως, στο Καρπενήσι είχε διεξαχθεί και το καλοκαίρι του 2009, το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ερυθρόλευκης ομάδας και μάλιστα, στο τέλος εκείνης της σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε πανυγηρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.  

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις