Παιχνίδι-μάθημα για Ολυμπιακό Βόλου

Κάκιστη αγωνιστική νοοτροπία, η οποία είναι ανεπίτρεπτη για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, είχε ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με την ουραγό Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 2-1, απέφυγαν τα χειρότερα, όμως, η ομάδα είναι σαν να έχασε, προβληματίζοντας με την εμφάνισή της, όλους όσοι βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.
Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη έκαναν μακράν τη χειρότερη εμφάνιση της φετινής χρονιάς και δεν ευσταθεί η δικαιολογία ότι υπήρξε χαλαρότητα, λόγω του αδύναμου αντιπάλου που είχαν απέναντί τους. Το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει μάθημα για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που δεν το πλήρωσαν. Θα μιλούσαμε, τώρα, για την γκέλα της χρονιάς, η οποία αποφεύχθηκε. Το γκολ της μείωσης του σκορ στο 72’ από τον Λουκά έφερε εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν είχαν να επιδείξουν ούτε μία καλή επιθετική προσπάθεια στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα.
Δικαιολογημένη η γκρίνια στην κερκίδα από τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι πήγαν στο Πανθεσσαλικό να δουν γκολ και θέαμα και έφυγαν απογοητευμένοι από την εμφάνιση της ομάδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν άνευροι, χωρίς πάθος στο παιχνίδι τους, δίχως συγκέντρωση και με πολλές λανθασμένες επιλογές. Δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν απέναντι σε μια ομάδα με νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όσο κυλούσε ο χρόνος έπαιρναν θάρρος και μάλιστα βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν. Αρκεί να σκεφτεί κανείς, πως στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επί της ουσίας έχασε με 0-1.
Είναι ανεπίτρεπτο για την ποιότητα που διαθέτει ο Ολυμπιακός, ως ρόστερ, να υπάρχει άγχος για την κατάκτηση της νίκης απέναντι στην Αναγέννηση, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, τη στιγμή που το σκορ παρέμεινε ανοιχτό έως το φινάλε της αναμέτρησης.
Η εμφάνιση του Ολυμπιακού θα πρέπει να αποτελέσει… καμπανάκι σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και όλοι οφείλουν να κάνουν την αυτοκριτική τους, όσον αφορά τη νοοτροπία που έδειξαν στο παιχνίδι με την Αναγέννηση.
Ακολουθεί την προσεχή Κυριακή το παιχνίδι με τον Φωκικό στην Άμφισσα, στο οποίο ο Ολυμπιακός οφείλει να παρουσιαστεί δυνατός, σοβαρός και προσηλωμένος στο στόχο, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς, που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις