Αναστασίου: Παλικαρίσια νίκη

Ο Αλέκος Αναστασίου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα στον Αλμυρό. Ο δυναμικός επιθετικός της βολιώτικης ομάδας ήταν ο δημιουργός του δεύτερου και νικητήριου γκολ της ομάδας του κι έκανε αισθητή την παρουσία του στα 20 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Αναστασίου χαρακτήρισε παλικαρίσια τη νίκη της ομάδας του καθώς είχε να αντιμετωπίσει πολλές αντιξοότητες όλη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω, πρώτα απ’ όλα, όλοι οι ποδοσφαιριστές κι από τις δύο ομάδες να έχουν υγεία. Να ευχηθώ προσωπικά και στον Βαγγέλη (σ.σ. Στουρνάρας) και στον Στέλιο (σ.σ. Αρσένος) τα καλύτερα γιατί έχω συνεργαστεί και με τους δύο κι εύχομαι ειδικά στον Στέλιο να φτάσει πιο ψηλά απ’ ό,τι είναι γιατί προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ως ποδοσφαιριστή. Είχαμε να διαχειριστούμε ένα δύσκολο ματς, με μία δύσκολη ομάδα, όπως ο Αλμυρός, σε μία δύσκολη έδρα, σ’ ένα δύσκολο τερέν. Είχαμε τη δυσκολία, μιας που έφυγε ο coach, να βρούμε το σθένος και να δουλέψουμε ως ομάδα. ο κ. Κώστας (σ.σ. Γρηγοριάδης) μας έδωσε ψυχολογία και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ καλά και πήραμε μία παλικαρίσια νίκη. Από ‘κει και πέρα, αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο, ο οποίος είναι σε κάθε ματς, εκτός έδρας, κοντά μας, με τη φωνή του και στον πρόεδρο».

Για το αν η νίκη κόντρα στον αήττητο Αλμυρό “ανοίγει την όρεξη” και για τη νίκη κι άλλων αήττητων ομάδων, με την ερώτηση φυσικά να εννοεί τον Ολυμπιακό:

«Εμείς κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε ματς, γιατί όπως είπε κι ο coach, αν φέρναμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, θα μέναμε πιο κάτω, σε σχέση με την κορυφή. Εμείς αυτό κοιτάξαμε, να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να δουλεύουμε για το κάθε ματς ξεχωριστά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις