Στουρνάρας: Ηττηθήκαμε από μία καλύτερη ομάδα

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Στουρνάρας την επικράτηση της Νίκης Βόλου εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του Γ.Σ. Αλμυρού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα. Ο αρχηγός του Γ.Σ.Α. τόνισε πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα στο σκορ καθώς πολύ γρήγορα ισοφαρίστηκε και τελικά γνώρισε την πρώτη της ήττα καθώς για πρώτη φορά φέτος δέχθηκε δύο τέρματα.

Αναλυτικά:

«Θέλοντας και μη, είχαμε πολλές φιλοφρονήσεις εδώ πέρα. Έχει τύχει να συνεργαστώ δύο χρόνια με την ομάδα της Νίκης Βόλου, με τον Αλέκο (σ.σ. Αναστασίου) και τον κ. Γρηγοριάδη. Εγώ, εδώ που είμαι, θέλω να το δηλώσω πως είμαι καθαρά προσωπική επιλογή του κ. Γρηγοριάδη. Δε με ήθελαν εδώ πέρα, είμαι καθαρά προσωπική επιλογή του κ. Γρηγοριάδη και δε γίνεται να μην το αναφέρω. Από ‘κει και πέρα, εύχομαι στην αντίπαλη ομάδα καλή πορεία. Σίγουρα, η ιστορία, η δουλειά που γίνεται στο γήπεδο και στην προπόνηση από όλες τις ομάδες, θα είναι κριτής στο τέλος στο βαθμολογικό πίνακα. Εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Για το δικό μας σπίτι, για τη δική μας ομάδα, θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Τυγχάνει να είμαι ο μεγαλύτερος και με διαφορά στην ομάδα. Τα παιδιά τα δικά μας έχουν κάνει αγώνα μεγάλο. Προπόνηση πολλών ωρών, όπως έχει πει ο προπονητής μας. Μαζί με το προπονητικό τιμ, έχουμε συνεργαστεί πολλές ώρες, για να έχουμε ένα αήττητο εννιά παιχνιδιών. Σήμερα ηττηθήκαμε από μία ομάδα δίκαια στον αγωνιστικό χώρο. Δε θέλω να σκεφτώ τίποτα παραπάνω, διαιτητές και τέτοια, κέρδισε δίκαια και συγχαρητήρια. Χάσαμε το αήττητο. Θέλω να πω, όμως, για κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι πολύ μικρότεροι από μένα σε ηλικία, καλό είναι να σεβόμαστε τα παιδιά τα μεγαλύτερα που είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου από πολλές όψεις και το ποδόσφαιρο έχει πολλές όψεις. Λίγος σεβασμός από όλους μας, από τους μεγαλύτερους στους μικρότερους κι από τους μικρότερους στους μεγαλύτερους. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια της ομάδας μας, συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε κι εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους με υγεία».

Για το ποιες ήταν οι συμπεριφορές που τον ενόχλησαν:

«Αναφέρομαι γενικά, αλλά και συγκεκριμένα για κάποια παιδιά σήμερα. Εγώ προσωπικά δεν έκανα στην αντίπαλη ομάδα σήμερα ούτε ένα φάουλ. Αυτά που άκουγα, εμένα δε με τιμάνε να τα ακούω. Δε χρειάζεται, όμως, να πούμε κάτι άλλο, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και θεωρώ πως το έκαναν μόνο και μόνο για να “γυρίσουν” το παιχνίδι και το κατάφεραν».

Για το αν αυτός κι η ομάδα του έχασαν τη συγκέντρωσή τους για 10-15 λεπτά:

«70 λεπτά τηρήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή. Όταν παίζεις με τη Νίκη Βόλου, πρέπει να σκέφτεσαι και τον αντίπαλο, αυτό είναι σεβασμός στη μεγάλη ομάδα. Να δουλέψεις πάνω στον αντίπαλο κι εμείς το κάναμε. Τον αφοπλίσαμε, τον δυσκολέψαμε και θεωρώ ότι το πέναλτι ήρθε πολύ γρήγορα. Σε εκείνο το πεντάλεπτο δε λειτουργήσαμε σωστά και δεν προλάβαμε να διαχειριστούμε το προβάδισμά μας. Ο αντίπαλος προπονητής έκανε κάποιες αλλαγές, έβαλε πολλούς παίκτες μέσα γιατί ζούσε αγωνιστικά την πίεση και κέρδισε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είναι η πρώτη φορά που δεχτήκαμε δύο γκολ φέτος, μας κολακεύει που ήμασταν αήττητοι μέχρι τώρα, αλλά χάσαμε σήμερα το αήττητο από μία ομάδα καλύτερη από εμάς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις