Σταματίου: «Να μονιμοποιηθεί ο ΑΟ Σελλάνων στις καλές ομάδες της Γ’ Εθνικής»

Ως βαθμό ψυχολογίας χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στον Πιερικό για τον ΑΟ Σελλάνων ο Κώστας Σταματίου.

Ο προπονητής της ομάδας του Προαστίου υποστήριξε ότι από την αναμέτρηση έλειψε μόνο το γκολ, υπογράμμισε ότι η ομάδα του έχει βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα και σε αυτή βλέπει σημάδια ανάκαμψης, ενώ για τον Πιερικό δήλωσε ότι πρόκειται για ομάδα που ανασυγκροτείται, έχει «βαριά» ιστορία και ότι στη συνέχεια θα γίνει ακόμη καλύτερος.

Όσο για τον στόχο του ΑΟ Σελλάνων, ο Βολιώτης προπονητής του τόνισε ότι είναι η μονιμοποίηση της ομάδας στις ανάμεσα στις «καλές» της κατηγορίας, υπενθυμίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει ρεαλισμός στο πλάνο. Επανέλαβε ότι εντόπισε «παθογένειες», πάνω στις οποίες δουλεύει για να αποβληθούν. Τέλος, έκλεισε με αναφορά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την οποία επισήμανε ότι το ρόστερ δε θα αλλοιωθεί, με πρόθεση για ενίσχυση με ντόπιος ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά τον Λευτέρη Φωτιάδη, ο προπονητής του Πιερικού στάθηκε στη φάση της κεφαλιάς του Σεχολάρι στο α’ μέρος που θα μπορούσε να δώσει το γκολ στην ομάδα του και στο γεγονός ότι αυτή βρίσκει τα πατήματά της, καίτοι νεανική.

Δεν άφησε ασχολίαστη τη διοικητική διαδοχή που βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ χαρακτήρισε θετικό τον βαθμό της ισοπαλίας.

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις