Θεοδώρου: “Πιο σημαντικό απ’ όλα το τρίποντο”

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Απόλλωνα Μακρυχωρίου επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο προπονητής της ομάδας της Καρδίτσας, Θάνος Θεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλη την εβδομάδα και από τις συζητήσεις και από τον τρόπο που κάναμε προπόνηση και από τον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε ήταν για να χτυπήσουμε τα λίγα μειονεκτήματα που έχει η αντίπαλη ομάδα. Παρά τις αντιξοότητες και τις ελλείψεις αυτοί που τελικά ήμασταν, γιατί απ’ όσο καταλάβατε μόνο δύο αλλαγές μπορέσαμε να κάνουμε, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το τρίποντο. Αυτή η κατηγορία είναι κατηγορία ουσίας, να μπορείς να παίρνεις τα παιχνίδια που έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη, πόσο μάλλον με τις ομάδες που έχεις τους ίδιους στόχους. Για εμάς ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, δεν αλλάξαμε στόχους. Το κεφάλι χαμηλά, να ανασυνταχθούμε γιατί πάλι έχουμε απώλειες, και πάλι στο επόμενο ματς θα έχουμε θέματα με τη συγκρότηση και ποιος θα καλύψει βασικούς ποδοσφαιριστές.

Ήταν μια νίκη που μας κάλυψε λίγο το έδαφος που χάσαμε σε κάποια παιχνίδια που η ομάδα τα είχε δικά της και ίσως αυτοκτόνησε, χτυπήσαμε εκεί που είχαμε δουλέψει ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και από εκεί και πέρα κοιτάξαμε να κρατήσουμε το καθαρό 2-0. Κάποια στιγμή έγιναν ευκαιρίες για γκολ απ’ την αντίπαλη ομάδα, σταθήκαμε τυχεροί και τελειώσαμε το παιχνίδι με καθαρό σκορ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θα θέλαμε να βελτιωθούν οι συνθήκες για όλους μας και ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, καθώς παίζουμε με μια ομάδα που σήμερα έκανε την πρώτη της ήττα (σ.σ. Αλμυρός) και σίγουρα είναι πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια και στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που είναι πολύ δύσκολη και φαίνεται πόσο δουλεμένη είναι. Έχει ταυτότητα στο γήπεδο, δεν τα παράτησε και για εμάς αυτή δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις