Θρίαμβος για τον Κένταυρο Αγριάς, 3-45 τον Ιωνικό Λαμίας

Την νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής, νίκη μάλιστα με ευρύ σκορ (3-45)  επί του Ιωνικού Λαμίας, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στο κλειστό της Λαμίας. Όπως μαρτυράει και το σκορ η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα της Μαγνησίας να πηγαίνει στα αποδυτήρια χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί τέρμα, με την λήξη του ημιχρόνου (0 – 23). Ο Κένταυρος μάλιστα αγωνίσθηκε στα περισσότερα λεπτά του παιχνιδιού με Έφηβους και Παίδες, με τους νεαρούς μάλιστα αθλητές της Αγριάς να πετυχαίνουν τα 32 από τα 45 τέρματα της ομάδας.
Ο Κένταυρος Αγριάς αγωνίσθηκε στη Λαμία με τους: Μακρή Ιωάννη (8), Μηλιόρδο Δημήτρη (3), Κίσκηρα Θεόδωρο (4), Χούστη Σπύρο (8), Μηλιόρδο Θανάση (2), Καρανάσιο Κώστα (4), Χαλκιά Αθανάσιο (4), Γκαμώτσο Γρηγόρη, Χιώτη Κων/νο (7), Κρανιώτη Σπύρο (4), Καποτά Νίκο (1), Σαμαρά Γιώργο.

Επόμενος σταθμός για την ομάδα του Κενταύρου είναι το ερχόμενο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 17.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, με την ομάδα του Πανιώνιου. Γ.Σ. Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα για την ομάδα του Κενταύρου, καθώς η ομάδα του Πανιωνίου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του ομίλου, και το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό ανάμεσα σε δύο ισάξιες και νεανικές ομάδες.  Γι αυτό υπάρχει και κάλεσμα στους φίλους της ομάδας και του αθλήματος, να στηρίξουν με την  παρουσία της στις κερκίδες του ΕΑΚ Βόλου, την προσπάθεια της.