«Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου είναι δίκαια στην κορυφή»

Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Ιτέας, Κώστας Μαλισσόβας, μίλησε στη mikriliga.com, για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Φωκικό, τα δύο τέρματα που σημείωσε, το κακό ξεκίνημα, την αλλαγή ψυχολογίας και την στήριξη του κόσμου και της διοίκησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ο Αστέρας Ιτέας ξεκίνησε με αρνητικά αποτελέσματα τη σεζόν. Πλέον μετράτε δύο συνεχόμενες νίκες, έχει αλλάξει η ψυχολογίας σας;

Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα με βάση τους στόχους που είχαμε στην αρχή. Όπως συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες, αλλάξαμε προπονητή, αυτό ήταν ένα ψυχολογικό σοκ για εμάς, όμως μας βοήθησε. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω πως σιγά – σιγά βγαίνει η δουλειά μας και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Στη βαθμολογία έχετε μείνει πίσω με βάση τους αρχικούς στόχους. Μπορεί η ομάδα να επανέλθει στις πρώτες θέσεις;

Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτός είναι ο σκοπός μας, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πιστεύω όμως πως έχουμε το υλικό και αν παίξουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα θα τερματίσει ψηλά αλλά πάνω απ΄ όλα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Η νίκη στο ντέρμπι με τον Φωκικό τι αντίκτυπο είχε στην ομάδα;

Είναι μία νίκη που μας δίνει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι που το κερδίσαμε με μεγάλο σκορ. Στην πόλη της Ιτέας, οι περισσότεροι ζούνε γι΄ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω πως τους κάναμε χαρούμενους.

Στο παιχνίδι με τον Φωκικό σημείωσες τα πρώτα σου τέρματα για την φετινή σεζόν. Πόσο σημαντικό ήταν για σένα που το πέτυχες αυτό;

Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα δύο φορές και μάλιστα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω πως θα με βοηθήσει να πετύχω και άλλα τέρματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ποια είναι η γνώμη για τον όμιλο που αγωνίζεται η ομάδα σου;

Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου είναι δίκαια στην κορυφή καθώς διαθέτουν πολύ καλό ρόστερ και έχουν πολύ κόσμο δίπλα τους. Οι περισσότερες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, κάποιες υστερούν κάπου, κάποιες υπερτερούν σε άλλους τομείς.

Ο κόσμος της Ιτέας, στηρίζει την προσπάθεια σας;

Ο κόσμος από την αρχή είναι δίπλα μας. Έρχεται και στα εκτός έδρας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χάνουμε και κερδίζουμε είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν.

Η διοίκηση του Αστέρα είναι δίπλα σας;

H διοίκηση κάνει τα πάντα για το καλύτερο της ομάδας. Μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι και αυτό μας βοηθάει.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις