Νίκες για τους άνδρες και τις γυναίκες της Αργούς στο βόλεϊ

Νίκες πανηγύρισαν η ανδρική και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αργούς για τα πρωταθλήματά τους. Αντίθετα, οι Νεάνιδες του συλλόγου δεν κατάφεραν να περάσουν στο φάιναλ φορ.

Αναλυτικά, οι αγώνες των ομάδων της Αργούς για τα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής Ανδρών και Γυναικών, καθώς και για το πρωτάθλημα των Νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ:

«Διπλό» οι Άνδρες στα Τρίκαλα
Νικηφόρο πέρασμα της ανδρικής ομάδας της Αργούς από τα Τρίκαλα, όπου επιβλήθηκε της γηπεδούχου Άμιλλας με 1-3 σετ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Λευτέρη Τιρτιράκη μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο σετ που πήγε πόντο-πόντο για να καταλήξει στα χέρια των γηπεδούχων με 26-24.
Όμως στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους Τρικαλινούς. Πήρε άνετα τα επόμενα σετ και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Τα σετ: 26-24, 17-25, 14-25, 7-25.
Διαιτητές: Χλωρός Χρήστος, Αθανασόπουλος Αντώνης, Σφονδύλη Δήμητρα.
ΑΡΓΩ (Τιρτιράκης): Τσοπάνος (αρχηγός), Αναστασιάδης, Ανδριώτης, Δρακάκης, Ισλαμάι, Ζηλιαναίος, Παπαδημητρίου, Σκευοφύλαξ, Σωτηρίου (λ.) Φουρκιώτης, Σπανουδάκης.
* Στα άλλα παιχνίδια σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Φιλαθλητικός Λαμίας-ΑΕΛ 3-2, Ακαδημία Τυρνάβου-Φθία 3-0, Α.Σ. Δωρίδας-ΕΑΛ 0-3.
Η βαθμολογία: ΕΑΛ 9, Φθία 8, Φιλαθλητικός Λαμίας 7, ΑΕΛ 7, Ακαδημία Τυρνάβου 7, Αργώ 6, Άμιλλα 4, Α.Σ. Δωρίδας 0.

«Τρίποντο» και οι Γυναίκες
Επιστροφή στις νίκες για την γυναικεία ομάδα της Αργούς, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Βάκης Παρασκευόπουλος» με φιλοξενούμενο τον Γ.Σ Βόλου, οι γηπεδούχες πήραν το προβάδισμα από το πρώτο σετ και έχτισαν διαφορές στο σκορ κρατώντας μέχρι τέλους όπου έγραψαν το τελικό 3-0. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πολύ καλή απόδοση της κεντρικού Χαρχαρή που κυριάρχησε στο φιλέ.
Τα σετ: 25-20, 25-14, 25-15.
Διαιτητές: Παρασκευάς Θεόδωρος, Μακρυγιάννη Θωμαή, Παπάζογλου Αλέξανδρος.
ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος, Ζαφειρίου): Τάσσου, Σταυρακοπούλου, Καλαποδά, Γκορίλα Ράντζου, Παπαθεοδώρου, Κάστανου, Αμυγδαλοπούλου, Χαρχαρή, Χαντζή, Κασιούρα, Γιαλόγλου (λ.) Πολυζώη (λ.)
Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (Ξανθόπουλος, Γιόλας): Τσαπραΐλη, Γιόλα, Βαργιάμη, Κωστόπουλου, Ζαλώνη, Κανελλόπουλου, Φακίτσα, Τζιοβάρα, Προφαντή, Ράμπου, Σαμαλτάνη, Τσελεπή (λ.), Γεροντή (λ.).
* Στα άλλα ματς τα αποτελέσματα ήταν: Α.Ο. Σουφλαρίων-Φιλαθλητικός Λάρισας 0-3, Φιλαθλητικός Αμπελώνα-Νίκη 0-3, ΑΕΛ-Φθία 3-2, Γ.Σ. Νίκαιας-ΣΠΑΚ 0-3.
Η βαθμολογία: Φιλαθλητικός Λάρισας 21, ΑΕΛ 18, Γ.Σ. Νίκαιας 13, ΣΠΑΚ 13, Αργώ 12, Φθία 10, Φιλαθλητικός Αμπελώνα 9, Νίκη 8, Γ.Σ. Βόλου 1, Α.Ο. Σουφλαρίων 0.

Εκτός φάιναλ φορ οι Νεάνιδες
Την εκτός έδρας ήττα με 3-2 σετ γνώρισε η ομάδα νεανίδων της Αργούς από τον Α.Ο. Σουφλαρίων και έτσι αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Το πρώτο σετ χάθηκε μια και έγιναν αρκετά λάθη στην υποδοχή, αλλά το δεύτερο και τρίτο πήγε στην βολιώτικη πλευρά, αφού τα κορίτσια της Αργούς βελτίωσαν την υποδοχή τους, είχαν εξαιρετικά σερβίς, καθώς και γρήγορες και αποτελεσματικές επιθέσεις. Ο Α.Ο. Σουφλαρίων αντέδρασε, ισοφάρισε σε 2-2 τα σετ, ενώ κέρδισε και στο τάι μπρέικ.
Πάντως, η Αργώ εξέφρασε παράπονα, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση: «Στο πέμπτο και τελευταίο σετ σε κρίσιμο σημείο η ομάδα μας στερήθηκε το δικαίωμα της νίκης. Άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε χάνεις, αλλά καλό είναι το αποτέλεσμα να το καθορίζουν μόνο οι παίκτες στους αγώνες. Συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας των Σουφλαρίων για την πρόκριση τους. Συγχαρητήρια και στα δικά μας κορίτσια για την φανταστική εικόνα τους. Συγχαρητήρια και στον προπονητή μας Βαγγέλη Σταθόπουλο».
Τα σετ: 25-20, 18-25,18-25, 25-20,15-11.
ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος, Ζαφειρίου): Καλαποδά (αρχηγός),Γκορίλα, Ράντζου, Αμυγδαλοπούλου, Χαντζή, Κάστανου, Πασχαλίδου, Παΐλα, Κασιούρα, Πολυζώη, Γιαλόγλου (λ.), Καμινάρη (λ.). Η Φιλιππίδη ήταν τραυματίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις