Ατομικό ο Τζιώρας – Επέστρεψε ο Φάμπιο

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο Ράτκο Ντόστανιτς είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους παίκτες, εκτός του Τζιώρα που λόγω ενός τραβήγματος, ακολούθησε, προληπτικά, ατομικό πρόγραμμα. Ο Σέρβος τεχνικός μελετά καθημερινά τους αγώνες που έχει δώσει η Νίκη τη φετινή αγωνιστική σεζόν, ώστε να έχει εικόνα για τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας. Ήδη στο πρώτο οικογενειακό διπλό ο κ. Ντόστανιτς διέκοψε αρκετές φορές τον αγώνα ώστε να διορθώσει τακτικά λάθη.

Ο Φάμπιο Ταβάρες έβγαλε χωρίς προβλήματα όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητικού τιμ. Για την περίπτωση του Χρήστου Τζιώρα η σημερινή προπόνηση θα δείξει αν πρόκειται για τραυματισμό που μπορεί να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Την Παρασκευή στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Ράτκο Ντόστανιτς στα ΜΜΕ όπου θα απαντήσει και σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις