Τη Δευτέρα η «πρώτη» και τα διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (Τετάρτη, 23/7, 19.00) στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου, η «πρώτη» των «ερυθρόλευκων» θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (ΕΑΚ Βόλου), ημέρα που θα είναι και η πρώτη για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με χθεσινές δηλώσεις τους, οι διοικούντες του Ολυμπιακού έκαναν γνωστό ότι η τιμή των καρτών διαρκείας γενικής εισόδου για τη νέα σεζόν, θα είναι 120 ευρώ γενική είσοδος. Το νέο πρωτάθλημα της Football League θα διεξαχθεί με 20 ομάδες και δεν θα είναι διαχωρισμένο σε δύο ομίλους, όπως εκείνο της περασμένης σεζόν. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» με τη νέα της καμπάνια, επιχειρεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της Μαγνησίας και αν αναλογιστεί κανείς το χαμηλό κόστος των διαρκείας, μπορεί να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν υπολογίσει κανείς τις τιμές των νέων καρτών σε αναλογία με τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος, τους αγώνες κυπέλλου και τα φιλικά παιχνίδια το κάθε παιχνίδι θα κοστίσει στον προμηθευτή τους, περίπου 4.5 ευρώ. Επίσης, αν κάποιος συγκρίνει τις φετινές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας (120 ευρώ για 19 αγώνες πρωταθλήματος, συν τα παιχνίδια του Κυπέλλου), με εκείνες της περασμένης χρονιάς (150 ευρώ για 13 αγώνες πρωταθλήματος, συν τα παιχνίδια του Κυπέλλου), θα καταλάβει ότι σκοπός της διοίκησης του Ολυμπιακού, είναι να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο.

Όσον αφορά την έδρα που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου τη νέα σεζόν, αυτή αρχικά δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου τη Δευτέρα (27/7) στο ΕΑΚ και μόνο σε περίπτωση που η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» τα βρει με την αντίστοιχη της εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ», θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Πάντως, για την ώρα αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει έδρα και αυτή είναι το ΕΑΚ. Μάλιστα, το ΕΑΚ Βόλου πιθανότατα να πάρει και το όνομα του αείμνηστου και παλαίμαχου άσου των «ερυθρόλευκων», Τάκη Συνετόπουλου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις