Συγκεντρωμένοι στο στόχο οι “ερυθρόλευκοι”

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για το 2018 δίνει την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει τον Φωκικό στο δημοτικό γήπεδο της Άμφισσας, με ένα και μοναδικό στόχο. Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο, αυτό θα πρέπει να το δείξουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οφείλουν να είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, κάνοντας μια πειστική εμφάνιση.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ταλαιπωρείται από τραυματισμό είναι ο Σάκης Σάββας (συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάζονται κανονικά. Ο Βασίλης Σαχινίδης είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός δράσης για δύο μήνες και όπως όλα δείχνουν, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ήδη ο έμπειρος επιθετικός ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα και προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος, όσον αφορά την φυσική του κατάσταση.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε μεσημεριανή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου, με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει με τους παίκτες πάνω σε θέματα τακτικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις