Ολυμπιακός: Κοιτάει και στη Βραζιλία για επιθετικό

Ο Ολυμπιακός σκανάρει τις περιπτώσεις επιθετικών που του έχουν προταθεί πέραν από τις βασικές επιλογές. Μάλιστα φέρεται να κοιτάει και στην Βραζιλία για τον επιθετικό που θέλει.

Στην χώρα του καφέ γίνεται λόγος για δύο καλές περιπτώσεις επιθετικών, ενός έμπειρου και ενός σχετικά πιο νεαροί. Μεγάλη η έμφαση που έχουν στο σκοράρισμα και μπορούν άμεσα να βοηθήσουν. Γιατί το πρωτάθλημα στη Βραζιλία ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει καλές συνδέσεις με την Βραζιλία και πάντα οι κεραίες του είναι ανοικτές. Από την συγκεκριμένη χώρα αρέσκεται να παίρνει παίκτες και ο Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είναι απαραίτητο να πρόκειται για γνωστά ονόματα!

Το σίγουρο είναι πως οι δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις επιθετικών εξετάζονται λεπτομερειακά.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει στο κόλπο. Μπορεί ο ίδιος να δείχνει διστακτικός για να γυρίσει, ωστόσο έως τα τέλη Δεκεμβρίου πρέπει να έχει πάρει την απόφαση του.

Όπως φαίνεται η Μαρσέιγ δεν πρόκειται να τον κρατήσει, Θέλει να γίνει η καλύτερη δυνατή κίνηση προκειμένω να πάρει τα πάνω του, με έναν 6μηνο δανεισμό και να πωληθεί το καλοκαίρι.

Επίσης υπάρχει και ο Φράνκο Σολδάνο, που είναι άσχετη περίπτωση σχετικά με τον επιθετικό που αναζητά ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός άσος έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους».

Όμως η Ουνιόν Σάντα Φε, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι, θέλει να τον πουλήσει για να βγάλει χρήματα. Για το λόγο αυτό έχει βγει στην αγορά και περιμένει.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να μπει σε μια τέτοια διαδικασία και αναμένει από τον Σολδάνο να βρει μια λύση για πώληση με λιγότερα από αυτά που θέλει η Ουνιόν.