Φέρνει Αρέγι η ΑΕΚ

Τα πράγματα φαίνεται πως παίρνουν τον δρόμο τους αναφορικά με την περίπτωση του Αντριάν Αρέγι και την ΑΕΚ. Η Ένωση έκανε πρόταση στον 26χρονο Αργεντίνο, η οποία  ικανοποιεί καταρχήν την πλευρά του ποδοσφαιριστή και δείχνει ότι, εφόσον δεν συμβεί κάτι το συγκλονιστικό, ο Αρέγι θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους».

Κάτι που ήρθαν να ενισχύσουν χθεσινοβραδινές δηλώσεις του προς τους οπαδούς της Σαν Μαρτίν, οι οποίες είχαν έντονη χροιά αποχαιρετισμού. «Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου δείξατε σε όλη την παρουσία μου στον σύλλογο και που με κάνατε να αισθανθώ άνετα. Νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων», φέρεται να λέει ο 26χρονος.

Όπως όλα δείχνουν, το ματς πρωταθλήματος, το προσεχές Σάββατο (8/12) με τη Νιούελς θα είναι το τελευταίο του με τη Σαν Μαρτίν. Από εκεί και πέρα, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, αναμένεται και η άφιξή του στη χώρα μας ακόμα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

τα… παζάρια της Τεμπερλέι

Η υπόθεση προχωράει με άκρως θετικούς ρυθμούς και αυτό που περιμένουν στην ΑΕΚ είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την Σαν Μαρτίν και την… Τεμπερλέι. Η ομάδα στην οποία ανήκει ο Αρέγι, τις τελευταίες ώρες μπήκε στις διαπραγματεύσεις, καθώς θέλει και εκείνη… κομμάτι από την πίτα.

Συγκεκριμένα, αυτό που αναζητείτο, ήταν η εύρεση του ποσοστού που θα πάρει η «Τέμπε», παρά το γεγονός πως η Σαν Μαρτίν θα κάνει χρήση της ρήτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από Αργεντινή, μιλάμε για μια αναλογία 60-40 υπέρ της Σαν Μαρτίν.

Έπειτα από σκληρά… παζάρια, φαίνεται ότι σύντομα θα την αποδεχτεί η Τεμπερλέι. Γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για το επόμενο βήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις