Ποινή αφαίρεσης βαθμών στον Απόλλωνα Λάρισας

Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (6/2) επέβαλλε ποινές αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλές προς ποδοσφαιριστές. Οκτώ υποθέσεις αφορούν τον Απόλλωνα Λάρισα. Αναλυτικά οι υποθέσεις που αφορούν την θεσσαλική ομάδα:
Δέχεται την αίτηση του Δαβίδ ΙΒΑΝΙΔΗ του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 475/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Γρηγορίου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ του Απόστολου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 478/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Πλάτωνα ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ του Θεοδώρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 559/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση Σωτηρίου ΤΣΙΛΟΥΛΗ του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 477/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Δημητρίου ΜΑΥΡΙΑ του Μαργαρίτη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 480/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Ιωάννη ΦΙΡΙΝΙΔΗ του Χαράλαμπου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 541/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Νικολάου ΣΟΥΛΙΔΗ του Παναγιώτη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 479/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Ευάγγελου ΑΝΔΡΕΟΥ του Αλκιβιάδη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή
Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 476/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις