Διαφορά σε χρήματα και διάρκεια του ΠΑΟΚ με έξι παίκτες

Ζόρικη υπόθεση αποδεικνύεται για τον ΠΑΟΚ η επέκταση συμβολαίου σε έξι παίκτες. Σύμφωνα με τη Live Sport έχει παρατηρηθεί διαφορά με τους Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ και Πασχαλάκη τόσο σε ό,τι αφορά τα χρήματα, όσο και στη διάρκεια του νέου deal.

Για τον Έλληνα γκολκίπερ δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη, καθώς δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο θέλουν να τον επιβραβεύσουν γιατί είναι από τους πιο χαμηλόμισθους (200.000 ευρώ). Ο διεθνής άσος φέρεται να αξιώνει 600.000. Μάλιστα είναι ο μόνος στον οποίο προτίθενται να προσφέρουν συμβόλαιο για πάνω από δύο χρόνια λόγω της ηλικίας του.

Πιο περίπλοκες είναι οι υποθέσεις των Βαρέλα, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ, που αξιώνουν διπλασιασμό αποδοχών, με τον τρίτο μάλιστα να θέλει και τριετές συμβόλαιο που όμως δεν πρόκειται να του δοθεί. «Παγωμένο» είναι το θέμα του Κάνιας, ενώ στον Σάκχοφ είναι πιθανό να μη γίνει καν πρόταση μιας και πλέον είναι τέταρτος στην ιεραρχία των κεντρικών χαφ.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να βάλουν ένα… φρένο στα πολύ υψηλά συμβόλαια και να συμμαζέψουν την κατάσταση που πάει να ξεφύγει με πολλούς υψηλόμισθους ποδοσφαιριστές (πολλοί εκ των οποίων δεν είναι καν βασικοί) για να μην επιβαρυνθεί πολύ περισσότερο το ήδη υψηλό μπάτζετ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις