Πρεμιέρα με Κροατία απόψε για την Εθνική στο Ευρωπαϊκό εφήβων

Χωρίς προβλήματα και με πίστη για κάτι καλό ολοκλήρωσε η Εθνική Εφήβων την προετοιμασία της για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που αρχίζει σήμερα στο Βόλο. Η πρεμιέρα θα βρει την ελληνική ομάδα αντιμέτωπη με την ισχυρή Κροατία (21:15 ΕΡΤ 2) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. «Κοιτάμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται…

…για τον αγώνα της πρεμιέρας. Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε δεμένοι, είμαστε μια παρέα και πάνω από όλα ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Ήταν μεγάλη εμπειρία για εμάς το Μουντομπάσκετ της Κρήτης. Έχουμε την ευκαιρία για μια μεγάλη διάκριση και εδώ στον Βόλο. Και πιστεύω πως όλα τα παιδιά θέλουν και θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να φτάσει ψηλά αυτή η ομάδα», δήλωσε ο γκαρντ της Εθνικής, Βασίλης Μουράτος.
Ο Παντελής Σκορδάς με τη σειρά του τόνισε: «Το Ευρωπαϊκό γίνεται στην χώρα μας και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε το καλύτερο. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι με την Κροατία στην πρεμιέρα θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά αν είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και έχουμε την βοήθεια του κόσμου όλα θα γίνουν όπως τα θέλουμε.
Σχεδόν τα μισά παιδιά έχουν γυρίσει από την Εθνική U19, αυτό τους δίνει μια μεγαλύτερη εμπειρία σε μια δύσκολη διοργάνωση όπως αυτή, στην οποία όπως είναι λογικό θα υπάρχει πολύ άγχος ειδικά στην πρεμιέρα. Ο όμιλός μας είναι δύσκολος και η εμπειρία αυτών των παιδιών θα βοηθήσει την ομάδα γενικότερα και τους ίδιους ως παίκτες να ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε στα παιχνίδια».
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι το ακόλουθο:
Πέμπτη 23/7
Ν. Ιωνία
14.30 Φινλανδία-Ρωσία
16.45 Βοσνία-Λιθουανία
19.00 Ιταλία-Τουρκία
21.15 Ελλάδα-Κροατία
Πορταριά
14.30 Ισπανία-Γαλλία
16.45 Μαυροβούνιο-Λετονία
19.00 Τσεχία-Ουκρανία
21.15 Σερβία-Γερμανία

*Tα εισιτήρια της προκριματικής φάσης για τους αγώνες που γίνονται στο κλειστό της Ν. Ιωνίας κοστίζουν 5 ευρώ για τους τέσσερις αγώνες ημερησίως, ενώ η είσοδος στους αγώνες που φιλοξενούνται στην Πορταριά είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις