Την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε υποδέχεται ο Παναθηναϊκός

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχτηκε χωρίς περιστροφές πως ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο κρίσης, τη μεγαλύτερη επί των ημερών του. Κάθε νίκη σε μια τέτοια κατάσταση είναι ευπρόσδεκτη, πόσω μάλλον επί ενός αντιπάλου όπως η πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε που επισκέπτεται απόψε το ΟΑΚΑ (21:30, Novasports 1) για την 11η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν τα εμφανή αγωνιστικά τους προβλήματα, που είναι ομαδικά αλλά πηγάζουν και στην κακή φόρμα κομβικών παικτών όπως ο Νικ Καλάθης. Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Στον αντίποδα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον 400ο αγώνα του στην Ευρωλίγκα δεν υπολογίζει κόντρα στην παλιά του ομάδα στους τραυματίες Μαχμούτογλου και Ντουβερίογλου, αμφίβολος είναι ο Γκούντουριτς, ενώ ο Σλούκας επιστρέφει μετά από μικρή απουσία. Η Φενέρ είναι συμπρωτοπόρος της ΤΣΣΚΑ με 9-1 και θέλει να συνεχίσει την πορεία της που σταμάτησε μέχρι τώρα με ήττα μόνο από την Εφές.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις