Δύσκολο έργο με Δόξα Λευκάδας έχει ο Ολυμπιακός Βόλου

Δύσκολο έργο έχει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς αντιμετωπίζει τη Δόξα Λευκάδας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟΚ Βέροιας με 84-74 στην παράταση, η οποία έχει επιδράσει σημαντική στην ψυχολογίας τους, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το βολιώτικο συγκρότημα θα επιδιώξει να πετύχει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη και τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα. Η Δόξα Λευκάδας διαθέτει παίκτες με παραστάσεις με μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως είναι οι Τριχόπουλος, Βαγενάς, Αναγνωστόπουλος, Τσαβές κ.α., ωστόσο και οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρουσιάζονται ανεβασμένοι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αφομοιώνουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα ο προπονητής Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, με τους «ερυθρόλευκους» να βγάζουν πάθος και δύναμη μέσα στο παρκέ, πιέζουν τον εκάστοτε αντίπαλο και έχουν καλή αμυντική λειτουργία στα τελευταία παιχνίδια.
Η τεχνική ηγεσία μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Βασίλη Κυριακόπουλου, ο οποίος ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπιζε (δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική στη Βέροια) και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα.
Η Δόξα Λευκάδας βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό πίσω από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων (έχει κάνει το ρεπό της) ισοβαθμώντας με Εύαθλο, ΠΑΣ Γιάννινα και Πρωτέα Γρεβενών. Έχει να επιδείξει πέντε νίκες και μία ήττα (από τον Εύαθλο εκτός έδρας με 74-73) σε έξι παιχνίδια.
Από την ΕΟΚ ορίστηκαν χθες οι διαιτητές της Κυριακάτικης αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα διευθύνουν οι κ.κ. Ντόγκας και Χατζηχαρίσης.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού καλεί τους Βολιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό του ΕΑΚ, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στη Δόξα Λευκάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις