Δεκαεπτά μετάλλια κατέκτησαν Βολιώτες αθλητές στο ζίου ζίτσου

Σημαντικές διακρίσεις κατέγραψαν στο ενεργητικό τους οι αθλητές του 360ο Μαχητικού Γυμναστικού Συλλόγου, που έλαβαν μέρος στο διεθνές πρωτάθλημα ζίου ζίτσου «Ακρόπολις 2018».

Η παρουσία τους ήταν εντυπωσιακή και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών με εντυπωσιακά παιχνίδια που εξέπληξαν τους γονείς, συνοδούς και θεατές που κατέκλυσαν το Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων, το οποίο φιλοξένησε το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, που είχε διοργανωτή την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου και με τη συμμετοχή 1500 αθλητών από σωματεία όλης της Ελλάδας.

Ο βολιώτικος σύλλογος έλαβε μέρος με 14 αθλητές και κατέκτησε 17 μετάλλια, αφού είχε τρεις διπλές συμμετοχές αθλητών του σε δύο διαφορετικά αγωνίσματα (fighting – ne waza). Συγκεκριμενα: Την 1η θέση στο Fighting πήραν οι: Καρανικόλα Ιωάννα, Μιχαήλ Δημήτριος, Καραπέτσας Λάμπρος, τη 2η θέση στο Fighting οι: Κίτσιου Μαργαρίτα, Τσολάκου Βασιλική, Νταλιάνη Ελίνα, Βασάλος Οδυσσέας και την 3η θέση στο Fighting οι: Παπαϊωάννου Ελένη, Βολιώτη Δήμητρα, Πανταζής Ευάγγελος, Κονταράτος Αθανάσιος.

Την 1η θέση στο Ne Waza κατέκτησε η Καρανικόλα Ιωάννα, τη 2η θέση στη Μάχη Εδάφους ο Μιχαήλ Δημήτριος και η Παϊτερη Μαρία, ενώ την 3η θέση στη Μάχη Εδάφους ο Γερανδρέου Μιχάλης, η Ιωαννίδου Εύη και ο Πανταζής Ευάγγελος. Η πρόεδρος ,το διοικητικό συμβούλιο και ο προπονητής του 360ο Γιοβάνης Συμεών, συγχαίρουν τους αθλητές για τις εκπληκτικές τους επιδόσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις