Χωρίς την Νικολέτα ο Μποζίνοφ… (photos)

Ένας φίλος, ήρθε απ΄τα παλιά. Μπορεί ο Βαλερί Μποζίνοφ να μην έχει ελληνική προϋπηρεσία στο πλούσιο και δυνατό βιογραφικό του, ωστόσο το όνομά του έχει «παρελάσει» στο παρελθόν από το μεταγραφικό ρεπορτάζ ουκ ολίγων ελληνικών ομάδων.

Εσχάτως, ο Βούλγαρος επιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό «σημάδι» του Τζανλούκα Φέστα για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Κάνοντας rewind στο χρόνο, θυμάται κανείς πως πριν από τους «βυσσινί» η τελευταία σουπερλιγκάτη ομάδα που επιχείρησε να αλλάξει δαχτυλίδια με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή (με θητεία σε Γιουβέντους, Φιορεντίνα, Μάντσεστερ Σίτι, Πάρμα) ήταν ο Παναιτωλικός τον Γενάρη του ΄17.

Οι Αγρινιώτες διατηρούσαν εκείνη την περίοδο ανοιχτό κανάλι με τον Μποζίνοφ, που έπαιζε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, με την σερβική ομάδα να ταλαιπωρείται τότε από πολλά προβλήματα.

Και για τους καλά γνωρίζοντες, εκείνο το «φλερτ» Παναιτωλικού – Μποζίνοφ, για κάποιες λεπτομέρειες οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Η εκρηκτική Νικολέτα Λοζάνοβα!

Εφόσον ο Τζανλούκα Φέστα καταφέρει να «ψήσει» τον Μποζίνοφ να έρθει στης Λαρίσης το ποτάμι που το λένε Πηνειό, δυστυχώς για τους φίλους της ΑΕΛ (και όχι μόνο) ο Βούλγαρος αστέρας δεν θα σκάσει…μύτη παρέα με την άλλοτε σύντροφό του Νικολέτα Λοζάνοβα.

Gallery item 9

Gallery item 10

Η εκρηκτική καλλονή αποτελεί το πιο hot θηλυκό προϊόν της Βουλγαρίας τα τελευταία χρόνια κι αν μη τι άλλο, η παρουσία της στη Λάρισα θα έριχνε τα…τσιμέντα στο «AEL FC Arena».

Gallery item 11

Gallery item 12

Πρώην Playmate εστεμμένη το 2006 στη χώρα της με τον ομώνυμο τίτλο, εκτοξεύει στα ύψη την αδρεναλίνη του ανδρικού πληθυσμού, για λόγους που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, με πολλές… βαθιές ανάσες!

Gallery item 13

Gallery item 14

Παρεμπιπτόντως, ο έρωτας με τον Μποζίνοφ ήταν τόσο κεραυνοβόλος που ο Βούλγαρος επιθετικός χώρισε την γυναίκα του Αλίσια για να παραδοθεί ελεύθερος και ωραίος στην αγκαλιά (και στα κάλλη βεβαίως – βεβαίως) της σέξι Νικολέτας που είχε δεσμό και με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ενώ σύμφωνα με τον αστικό μύθο φέρεται να έχει περάσει και από το κρεβάτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Gallery item 15

Gallery item 16

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις