Ιμεράι: Η καλύτερη επιλογή

Τον νέο προπονητή της Νίκης Βόλου, Ράτκο Ντόστανιτς, παρουσίασε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Ιμεράι, σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος καλωσόρισε τον νέο τεχνικό και ευχήθηκε η τρίτη επιλογή να είναι η καλύτερη.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον κ. Ντόστανιτς. Εμείς ως διοίκηση θέλαμε να φέρουμε έναν προπονητή, που ήταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτός ήταν ο στόχος, για να μπορεί να φτιάξει την ομάδα και για την καινούρια χρονιά».

Για το δύσκολο του εγχειρήματος να πειστεί να έρθει στην ομάδα: «Ήταν δύσκολο να τον φέρουμε, γιατί είναι ένας προπονητής αξιόλογος, που έχει δουλέψει σε μεγαλύτερες κατηγορίες και όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν εύκολο να αποφασίσει ο ίδιος, για να κάνει ένα βήμα προς τα κάτω. Ωστόσο, βλέποντας ότι η Νίκη είναι ένας σύλλογος υγιής και μεγάλος, τον πείσαμε. Μετά από συνάντηση μαζί του, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε συνεργασία και να σχεδιάσουμε την καινούρια ομάδα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Για το αν έγινε οικονομική υπέρβαση για να έρθει ο κ. Ντόστανιτς: «Για την κατηγορία εννοείται ότι κάναμε την οικονομική υπέρβαση».

Για το αν ο ερχομός του κ. Ντόστανιτς έχει αλλάξει την ψυχολογία στην ομάδα: «Σίγουρα ο κ. Ντόστανιτς έχει αλλάξει την ψυχολογία και τη δικιά μας και των παικτών. Προχθές δήλωσα ότι στο θέμα των προπονητών σταθήκαμε άτυχοι. Ελπίζω ότι τώρα θα είναι η τρίτη επιλογή μας θα είναι και η καλύτερη και ο κ. Ντόστανιτς θα στεριώσει».

Για τις προθέσεις τις διοίκησης σε περίπτωση που ο κ. Ντόστανιτς ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση: «Ό,τι θελήσει ο κ. Ντόστανιτς θα του το φέρουμε τον Ιανουάριο. Αν χρειαστεί ν’ αλλάξει όλη την ομάδα, είμαι διαθέσιμος να τον στηρίξω. Όπως έχω πει, θα είμαι ευχαριστημένος μόνο με το πρωτάθλημα και την πρώτη θέση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις