Μαγνησιώτικο ντέρμπι ΑΕΒ Διμηνίου-Ανάληψης

Μαγνησιώτικο ντέρμπι απόψε στις 20.00 στο κλειστό Ν. Ιωνίας όπου «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» ΑΕΒΔ και Ανάληψη. Αμφότεροι οι «μονομάχοι» έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Πάντως οι «πορτοκαλί» πήραν βαθιά «ανάσα» την περασμένη Πέμπτη κερδίζοντας 79-63 τον Γ.Σ. Σκιάθου εντός έδρας σε εξ αναβολής ματς της 6ης αγωνιστικής. Για τη σημερινή αναμέτρηση ο Κώστας Σιδηρόπουλος θα παρατάξει τους Κουρατίδη, Ζαμπέτογλου, Γκιοκάι, Κανελλάκη, Μαντζουράνη, Τάσο, Νίκολη, Χαρχαρή, Βλάχο, Ζούρη.

Στην αντίπερα όχθη υπήρξαν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα, αφού ο Άγης Τζούμας υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της Ανάληψης. Σήμερα την ομάδα θα κοουτσάρει ο Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος υπολογίζει και στον Βούλγαρη, καθώς ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί. Η δωδεκάδα θα επιλεγεί ανάμεσα από τους: Πρέκα, Ανέστη, Αλεξίου, Κουτσονοβάκη, Κωλέτση, Ευαγγελινό, Τύμπα, Μπακίρη, Λουκίδη, Στάμο, Αβέλλα, Χατζηνικολάου Μάνε, Γαλανάκη και Βούλγαρη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις