Ήταν καλύτερος… νίκησε δίκαια ο Διαγόρας τον Μαγνησιακό

Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας,  καθώς πέρασε από την έδρα του Μαγνησιακού επικρατώντας της γηπεδούχου ομάδας με 2-0.

Το παιχνίδι είχε αμείωτο ενδιαφέρον ως το φινάλε του, καθώς το δεύτερο γκολ που “καθάρισε” την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 89’. Γενικότερα, τον έλεγχο του αγώνα και την κυκλοφορία της μπάλας είχαν οι φιλοξενούμενοι, χωρίς ωστόσο να παράγουν κλασικές φάσεις. Παρόλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα θεωρείται απόλυτα δίκαιο.
Από την άλλη πλευρά εξαιρετική απόδοση για τον Μαγνησιακό, που έδειξε μεταμορφωμένος σε σχέση με την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών, με τους ποδοσφαιριστές του να κυνηγούν μπάλες και να προσπαθούν να βγουν σε μία καλή αντεπίθεση για να επιτύχουν το γκολ.  Ωστόσο, η ομάδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου δείχνει να υστερεί φανερά στα τελειώματα των φάσεων.

Το 1-0 έγινε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου (24’) με πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Γουτούλη από τον Γκέρτσο. Ο Κυριάκος ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστοχώντας έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Το 0-2 σημειώθηκε στο 89’ πάλι από στημένη μπάλα, όταν ο Κυριάκος  εκτέλεσε φάουλ από δεξιά στο πρώτο δοκάρι, εκεί όπου με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά ο Κουβελάς έκανε το 0-2 “κλειδώνοντας” τη νίκη για την ομάδα του.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας, Κρανιάς, Γκέρτσος, Βασιλείου, Μαγιόγλου, Κατσίφας (80’ Γκαμαλέτσος, Μυλωνάς (70΄ Χριστοδούλου), Τσένα, Δανιλόπουλος, Ζενούνη, Θεοδωρόπουλος (60’ Νταφόπουλος)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Ιωάννου, Σπ. Καραπλιάγκος, Ντάφος (15’ Κουβελάς), Γουτούλης, Βαλωτής, Κυριάκος, Καραμανλής (80’ Κ. Καραπλιάγκος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις