Πρώτη ισοπαλία για Πύρασο και Σαρακηνό

Έχοντας από ένα καλό ημίχρονο, στο οποίο σημείωσαν το δικό τους γκολ, Πύρασος και Σαρακηνός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην αναμέτρηση που έγινε στη Ν. Αγχίαλο, σε ένα γήπεδο που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Αυτή ήταν μόλις η πρώτη ισοπαλία, για καθεμιά από τις δυο ομάδες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος και μόλις στο 2ο λεπτό ο Κάρρος είχε άστοχη κεφαλιά από καλό σημείο. Στο 26’, όμως, ο ίδιος παίκτης σκόραρε με ωραίο τρόπο, τακουνάκι ύστερα από σέντρα του Νούσια και κατέβασμα της μπάλας από τον Γιοβάνη.

Ο Γιοβάνης έχασε μεγάλη φάση για να σκοράρει στο 37′ αλλά σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Γράντα.

Ο Σαρακηνός είχε δοκάρι στο 40′ σε κεφαλιά του Σιώμου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλαμάτα.

Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι κι έφτασαν στην ισοφάριση με πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε ο Νίκος Ντούρος, στην κατάληξη συνεργασίας με τον Σιώμο, με απίστευτο σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά, που έστειλε τη μπάλα στο απέναντι “παραθυράκι” της εστίας του Τσιλίγκου.

Ακολούθησαν δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες με Ρουκά και Σιώμο, που δεν κατάφεραν να βρουν στόχο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μην μπορέσουν να μετατρέψουν σε νίκη την υπεροχή που είχαν στο β΄ημίχρονο.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Τσάκαλος (84’ Σταντσούρης), Μπαρμπούτας, Τσορμπαντζής (51’ Σιαμέτης), Τσάμης, Μπασδάνης, Κάρρος, Νούσιας, Ζαχαράκης, Γιοβάνης.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Ντούρος, Ηλ. Ρακής, Μοράλες, Καλαμάτας, Ασλάνογλου, Σιγαλάκος, Σιώμος, Μόσιος, Β. Ρακής (46’ Γιαμαλής).

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Pyrasos.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις