Την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου υποδέχεται ο Ολυμπιακός Β.

Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των γυναικών, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται στο κλειστό του ΕΑΚ στις 12 το μεσημέρι την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, για την 7η αγωνιστική.
Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον προπονητή Κώστα Δέρβο να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, τραυματίες είναι η Ιωάννα Αρτεμισίου, Εύα Τεβετζίδου, Μαρκέλα Κώττη και Γεωργία Τσουκαλά, οι οποίες δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Έτσι, για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί στις νεαρές παίκτριες από τα τμήματα υποδομής, με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στο σημερινό παιχνίδι.
Η ομάδα του Ν. Ρυσίου έχει να επιδείξει τέσσερις νίκες και δύο ήττες και με 10 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, μαζί με Καλαμαριά και Άρη.
Η τεχνική ηγεσία θα έχει στη διάθεσή της τις εξής αθλήτριες: Χριστίνα Ντόβα, Ειρήνη Τζανετοπούλου, Δέσποινα Λιόλιου, Κασσιανή Παρασχάκη, Πετρίνα Κανελλοπούλου, Θαλασσινή Γκρίνια, Βασιλική Σιουμουρέκη, Εύη Χαβαλέ, Ειρήνη Γκίνο, Ελένη Μπουγιούρη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις