Νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο θέλει ο Ολυμπιακός με Φωκικό (pregame)

Στο δημοτικό γήπεδο της Άμφισσας με αντίπαλο τον Φωκικό αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο.

Η αποστολή βρίσκεται από χθες στη Φωκίδα και συγκεκριμένα στην Ιτέα, όπου κατέλυσε σε ξενοδοχείο της περιοχής. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό αποφάσισαν η ομάδα να μην ταξιδέψει αυθημερόν στην Άμφισσα, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να είναι ξεκούραστοι, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία του ταξιδιού.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης και θέλουν να το αποδείξουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υποτιμούν σε καμία περίπτωση τον Φωκικό, μια ομάδα που μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, δεν πρόκειται να καταθέσει εύκολα τα όπλα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορούν να κάνουν εύκολο το παιχνίδι με την εμφάνισή τους και έχουν αποδείξει, πως στην καλή τους μέρα καμία ομάδα δεν μπορεί να τους αντισταθεί.

Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του, Σωτήρης Πετσιμέρης και Γιάννης Ζαλαώρας, δούλεψαν όλη την εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές, με την ομάδα να δείχνει στις προπονήσεις πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έτοιμη να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της.

Σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας αναμένεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Κι αυτό, καθώς θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα οι Ντέιβιντ Ναζίμ, Κώστας Φλίγκος και Σερτζίνιο. Οι δύο πρώτοι είχαν περάσει ως αλλαγή στο ματς με την Αναγέννηση στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Σερτζίνιο είχε μείνει εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί. Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Αστέριος Γιακουμής, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από το ματς του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τη Νίκη στις 14 Νοεμβρίου. Τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα ήταν αυτό με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Πανθεσσαλικό. Έκτοτε και στις αναμετρήσεις με Αστέρα Ιτέας, ΑΟ Σελλάνων και Αναγέννηση Καρδίτσας, την «ερυθρόλευκη» εστία υπερασπίστηκε με επιτυχία ο Κώστας Παλιούρας.

Ο Βασίλης Σαχινίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά το ματς της 2ης αγωνιστικής με τα Μετέωρα, καθώς ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον τραυματισμό του.  Ο μοναδικός τραυματίας της ομάδας είναι ο Σάκης Σάββας, ο οποίος από τη νέα χρονιά θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα.

Στο σημερινό παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στην Άμφισσα την συμπαράσταση εκατοντάδων φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Φωκίδας για το παιχνίδι με τον Φωκικό.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης από την ΕΠΣ Αθηνών,  με βοηθούς τους Μιχάλη Δόση και Νικόλαο Κοκαρίδα, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Ανέστης Δουδούμης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Για πρώτη φορά ο κ. Γκάμαρης θα διευθύνει παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις