Ντέρμπι κορυφής ΝΠΣ Βόλος-Πλατανιάς στη Νεάπολη

Ύστερα από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία η ομάδα σημείωσε ισάριθμες νίκες, με ΑΟ Τρίκαλα και Σπάρτη, ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται σήμερα Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Πλατανιά, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μία ώρα νωρίτερα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας, για συγκοινωνιακούς λόγους.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με τον Χουάν Φεράντο να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κάρλες Κότο. Ο Ισπανός εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό (στον αστράγαλο), έκανε θεραπεία και πλέον δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.
Επιστρέφει από τιμωρία ο Ενγκουέμ, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες) που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας. Θα απουσιάσει ο Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος στο παιχνίδι με την Σπάρτη την περασμένη αγωνιστική αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.
Ο Χουάν Φεράντο θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ρούσσος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Λούκας, Πίσπας.
Ο Πλατανιάς είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον ΝΠΣ Βόλος και το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα της Κρήτης διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με τρία γκολ παθητικό και θα βρει απέναντί της την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, καθώς ο ΝΠΣ Βόλος έχει σημειώσει 17 γκολ σε επτά παιχνίδια.
Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέλιου Ποζατζίδη, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με τους Κρητικούς να προέρχονται από νίκη με 2-0 επί των Τρικάλων στα Περιβόλια.
Τον σημερινό αγώνα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται σήμερα ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.
Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.
Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).
Επιπλέον, οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Κώστας Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Γρεβενών, με βοηθούς τους Θανάση Στεφούλη και Βασίλη Μωυσίδη, επίσης από την ΕΠΣ Γρεβενών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κώστας Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Λιαχούδης από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις