Επιστροφή στις νίκες με Πιερικό θέλει ο Θησέας (pregame)

Την επιστροφή στις επιτυχίες θα επιδιώξει ο Θησέας, που για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα φιλοξενήσει σήμερα (3 μ.μ.) στην Αγριά τον Πιερικό. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι και για τις δύο ομάδες. Κι αυτό διότι έχουν κοινό στόχο, αυτόν της παραμονής στην κατηγορία, ενώ βαθμολογικά τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει 11 στο ενεργητικό της και βρίσκεται πάνω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού, ενώ αυτή της Κατερίνης με 10 πόντους είναι ακριβώς από κάτω.
Μία, αλλά πολύ σημαντική απουσία θα έχει ο Θησέας στον αυριανό αγώνα. Ο Κώστας Οικονόμου, από τους πλέον έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η ομάδα, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, οπότε τέθηκε «νοκ άουτ». Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Λευτέρης Γιαουπλάρι, που εξέτισε την ποινή του.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Τσιουρής.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα ορίστηκε η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη της ΕΠΣ Λάρισας και βοηθοί οι Αχιλλέας Νίκζας και Γρηγόρης Δεδικούσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Η κ. Τσιοφλίκη έχει διευθύνει στην καριέρα της ένα ματς Φούτμπολ Λιγκ και 40 της Γ’ Εθνικής. Για πρώτη φορά θα «σφυρίξει» σε παιχνίδι του Θησέα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις