Λ. Μπακάλης: Να εκμεταλλευτούμε την έδρα

Τον Πιερικό υποδέχεται στις 15.00 ο Θησέας στο γήπεδο της Αγριάς και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που στόχο έχει και αυτή την παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός του Θησέα Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε τη δυσκολία της αναμέτρησης, υποστηρίζοντας πως ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στη Γ’ Εθνική και φυσικά το ίδιο ισχύει και για αυτό που θα δώσουμε με αντίπαλο τον Πιερικό. Η αντίπαλη ομάδα διαθέτει αρκετά καλό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, άσχετα αν αυτό δεν έχει αποτυπωθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα. Για να το καταφέρουμε αυτό οφείλουμε να έχουμε υπομονή και να είμαστε ιδιαίτερα αγωνιστικοί και δυνατοί καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Περιμένω ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πάει στη δύναμη, οπότε πρέπει να υπερτερήσουμε σε αυτόν τον τομέα. Θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες».

Ο ολοκληρώνοντας ο Βελεστινιώτης τεχνικός δεν παρέλειψε να ζητήσει τη βοήθεια των φίλων του Θησέα: «Από τη στιγμή που είμαστε γηπεδούχοι περιμένουμε τη στήριξη των φιλάθλων από την Αγριά και τις γύρω περιοχές. Η ομάδα παίζει σε ένα υψηλό επίπεδο και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να μείνει σε αυτό. Νομίζω πως αξίζει της συμπαράστασης από τον κόσμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις