Μπύρος: “Ούτε να σας βλέπω”

Παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας, όπως είχε εξάλλου προαναγγείλει η “Metrosport”, με σκοπό να αφυπνίσει καταστάσεις.

Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας μίλησε με σκληρά λόγια προς τους ποδοσφαιριστές, όντας απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας, αλλά και από το γεγονός ότι οι παίκτες δεν βγάζουν πάθος στον αγωνιστικό χώρο και δεν δείχνουν πίστη στον στόχο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του metrosport.gr, ο Μπύρος ήταν… χείμαρρος. Είπε πολλά και προφανώς με την ομιλία του ήθελε να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές. “Ηρθα με καλή ψυχολογία, όχι από τη δική σας παρουσία στο γήπεδο, αλλά από το γεγονός ότι πάει καλά η δουλειά μου. Από σας είμαι απογοητευμένος”, είπε αρχικά για να συνεχίσει.

Δυστυχώς, είστε χέρι που πρέπει να κόψω. Μπορώ να σας πληρώσω και να σας διώξω αυτή τη στιγμή. Σε αυτό το σημείο με έχετε φτάσει.

Δεν ήρθα ούτε να σας παρακαλέσω, αλλά ούτε να διαμαρτυρηθώ. Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής είπε ότι μπορεί να πετύχετε πολλά, δεν το βλέπω να γίνεται πράξη, αλλά πλέον ούτε το πιστεύω.

Παίζετε χωρίς ψυχή, χωρίς όνειρα. Δεν βλέπω να έχετε πίστη για την ομάδα. Ειλικρινά, ούτε τον αγώνα δεν θέλω να δω αύριο. Θα κοιμάμαι…”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προβληματισμένου Γιάννη Μπύρου.

“Ούτε να σας βλέπω”

Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος της Δόξας ήταν ακόμη πιο αιχμηρός και εξαπέλυσε επίθεση.

“Μακάρι να φορούσα μάσκα, να μη σας βλέπω. Μετά τα Χριστούγεννα, θα πάρω 20 ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Δεν με ενδιαφέρει, αν τρέχετε γύρω από το γήπεδο και έχω 40 παίκτες στο ρόστερ. Αν δεν θέλει και ο προπονητής, τότε μπορεί να φύγει κι αυτός. Έχω όνειρα, έχω δίψα και χαίρομαι γιατί η δουλειά μου πάει καλά.

Ωστόσο, εσείς με απογοητεύσατε. Όποιος δεν μπορεί, να φύγει από τώρα και να πάρει και την προίκα του… Όποιος δεν θέλει, θα πληρωθεί και θα αποχωρήσει.
Δεν έχει νόημα να παραμείνει εδώ, αν δεν έχει φλόγα μέσα του, παίζοντας μέσα στο γήπεδο, αν δεν παίζει με πάθος, με θέληση, αλλά και ψυχή γι’ αυτό που κάνει.

Πώς θα φτάσουμε έτσι ψηλά; Ούτε δεκάδα δεν βλέπω να βγάζετε την ομάδα. Πληρώνεστε σαν να δουλεύετε σε δημόσιο οργανισμό, αλλά είστε κακοί δημόσιοι υπάλληλοι. Είμαι πλήρως απογοητευμένος”.

“Δίνετε δικαίωμα”

Ο Μπύρος είπε κι άλλα στους παίκτες. Περίμενε περισσότερα από την αγωνιστική τους παρουσία. Ετσι, θέλησε με τα λόγια του να στείλει το μήνυμα του προς πάσα κατεύθυνση.

“Δίνετε δικαίωμα στον κόσμο με τις εμφανίσεις σας να λέει διάφορα. Δεν το ανέχομαι αυτό, ειδικά όταν αυτά αφορούν και το πρόσωπο μου. Δεν ανέχομαι να βλέπω τέτοια εικόνα στο γήπεδο, όταν έχετε τα πάντα ως ποδοσφαιριστές.

Εχω μπλέξει σε αυτόν τον χώρο (σ.σ. το ποδόσφαιρο). Οτι έχω κάνει στη ζωή μου, θέλω να πετυχαίνει, αλλά πλέον να είστε σίγουροι ότι θα ξεμπλέξω από το ποδόσφαιρο…”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις