Τρία χρυσά μετάλλια ο ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο του Κανόε Καγιάκ

Πέντε μετάλλια, 3 χρυσά και 2 χάλκινα αλλά και η 8η θέση στη γενική κατάταξη (5η σε σειρά μεταλλίων) ήταν ο απολογισμός για τον Ναυτικό Όμιλο Βόλου και Αργοναύτες στο 25ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σπριντ που πραγματοποιήθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Σχινιά από 17 ως 19 Ιουλίου.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Βολιώτικου Ομίλου κατάφεραν να συγκεντρώσουν 67,5 βαθμούς και να πάρουν την 8η θέση σε ένα πλούσιο σε συμμετοχές Πρωτάθλημα, παρ΄ όλες τις οικονομικές δυσκολίες κυρίως των σωματείων από την επαρχία, αλλά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η παρουσία του Ν.Ο.Β-Α. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κρίνεται επιτυχημένη αφού οι 7 αθλητές που συμμετείχαν πήραν αρκετά μετάλλια και πολύ καλές θέσεις στους τελικούς. Για άλλη μια φορά φάνηκε η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα από τον προπονητή κ. Γκεόργκι Αετώφ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Χρυσά Μετάλλια

Κ1 200μ. Κορασίδων : Κραβαρίτη Φωτεινή

Κ2 500μ. Κορασίδων : Μπασδάνη Ευαγγελία – Κραβαρίτη Φωτεινή

Κ4 500μ. Νεανίδων : Μπασδάνη Ευαγγελία-Σουγγάρη Ελευθερία-Κραβαρίτη Φωτεινή-Στύλα Ειρήνη

Χάλκινα Μετάλλια

Κ1 500μ. Κορασίδων : Μπασδάνη Ευαγγελία

Κ2 500μ. Νεανίδων : Μπασδάνη Ευαγγελία – Κραβαρίτη Φωτεινή

4η Θέση

Κ1 500μ. Κορασίδων : Σουγγάρη Ελευθερία

5η Θέση

Κ1 200μ. Εφήβων : Μπασδάνης Διονύσιος

Κ1 200μ. Γυναικών : Στύλα Ειρήνη

6η Θέση

Κ1 500μ. Νεανίδων : Στύλα Ειρήνη

Κ2 1000μ. Ανδρών : Μπασδάνης Διονύσιος- Μπασδάνης Αθανάσιος

7η Θέση

Κ1 1000μ. Εφήβων : Μπασδάνης Διονύσιος

Κ1 200μ. Κορασίδων : Σουγγάρη Ελευθερία

Ο Έφορος του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν. Ο. Βόλου και Αργοναύτες, Στέφανος Μπασδάνης δήλωσε: « Συγχαρητήρια σε όλους, προπονητή και αθλητές. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πήγαμε πολύ καλά, ο αγώνας ήταν σκληρός και δύσκολος αφού οι αθλητές αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες(πολύ δυνατό άνεμο). Το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο και είχε γεμάτες κούρσες. Τώρα επικεντρώνουμε το βάρος μας στο πρωτάθλημα ανάπτυξης που θα γίνει τον Αύγουστο στο Μεσολόγγι».

Αναλυτικά, η αποστολή που συμμετείχε στο Πανελλήνιο, είναι η εξής:

Μπασδάνης Αθανάσιος, Μπασδάνης Διονύσιος, Στύλα Ειρήνη, Μπασδάνη Ευαγγελία, Κραβαρίτη Φωτεινή, Γκατζόπουλος Γεώργιος, Σουγγάρη Ελευθερία.

Συνοδοί της αποστολής ήταν οι έφοροι του τμήματος κ. Μπασδάνης Στέφανος, Σουγγάρης Βασίλης και ο προπονητής Γκεόργκι Αετώφ.
Κοντά στην αποστολή ήταν και ο γενικός γραμματέας του Ομίλου και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καλλιώρας Χρήστος ο οποίος είχε οριστεί και υπεύθυνος των αγώνων.

Ο πρόεδρος κ. Γεροβασίλης Χρήστος και το Δ.Σ του Ν.Ο.Β – Α συγχαίρουν το τμήμα για τις επιτυχίες και εύχονται καλή επιτυχία στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που θα γίνει τον Αύγουστο στο Μεσολόγγι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις