Κυριάρχησε… κι επικράτησε ο Ρήγας, επί της Αγ. Παρασκευής

Έχοντας εξαιρετική απόδοση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με την αποτελεσματικότητα να κανει τη διαφορά στο β’ ημίχρονο ο Ρήγας πήρε τη νίκη και με μεγάλο σκορ (6-0), απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η φετινή Αγ. Παρασκευή.
Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με σύνθεση ανάγκης, λόγω ασθενειών και κυρίως τραυματισμών κι όσο κι αν ήθελαν δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από αυτή την αναμέτρηση…

Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Αλεξίου , μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Πάσχο και τον σκόρερ να πλασάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου αφού οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, ενώ είδαν και τέρμα που σημείωσε ο Πάσχος να μην μετρά…

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (49’) με σουτ από πλάγια θέση ο Γάρος έκανε το 2-0, για να έχουμε το 3-0 στο 55’ από τον ίδιο σκόρερ, όταν έγινε κάτοχος της μπάλας από λάθος αμυντικού και πλάσαρε εύστοχα.
Με πολύ ωραίο μακρινό σουτ ο Νασιακόπουλος, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 στο (61’ ), ο Αραμπατζής με κοντινό πλασέ ανέβασε πέτυχε το 5-0 (80’), για να έχουμε το τελικό 6-0 στο 88΄, από γύρισμα του Νασιακόπουλου και πλασέ του Πάσχου από το ύψος του πέναλτι.

ΡΗΓΑΣ: Παπαγιάννης, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Γούτσιος (75’ Γεωργατζής), Σπαθής, Τσιαντής (84’ Τανός), Αλεξιου, Αραμπατζής (84΄Σούγκαρης), Γαρος (75’ Ζηρδέλης), Νασιακόπουλος, Πάσχος

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Χρόνης, (70’ Μπαλντούμης), Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Κουσκουρίδας, Ιωακειμίδης, Πάσα (55’ Χολέβας), Τσίλογλου, Αλαμάνης (70’ Τζιάνης), Σιόβας, Ρουσσάς (65’ Αναστασιάδης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις