Κέρι: Ήμασταν καλά διαβασμένοι

Σοβαρή και χωρίς να υποτιμήσει τον αντίπαλο, παρουσιάστηκε η Νίκη κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, κάτι που επισήμανε και ο Λόρι Κέρι στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο αρχηγός των κυανολεύκων επισήμανε επίσης το πόσο “διαβασμένοι” ήταν πριν τον αγώνα καθώς ο κ. Ντόστανιτς είχε αναλύσει το παιχνίδι των αντιπάλων.

Αναλυτικά:

«Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, της οποίας έχω φορέσει την φανέλα και ήταν από τις καλύτερες χρονιές της, παραλίγο ν’ ανεβούμε στη Β’ Εθνική τότε, όμως είχε ανέβει η Νίκη.

Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν κατά τη γνώμη μου μια καθαρή νίκη. Ήμασταν καλά διαβασμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος μας έκλεισε καλά τους χώρους, έπαιξε με αντεπιθέσεις, όμως καταφέραμε βάλαμε ένα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο όταν μπήκε το δεύτερο γκολ πιστεύω πως το παιχνίδι τέλειωσε εκεί.

Ο κόουτς μας έκανε καλή ανάλυση πριν το παιχνίδι, μας επισήμανε να είμαστε σοβαροί, να μην υποτιμήσουμε την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης και αυτό κάναμε μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν σοβαροί και καθαρά επαγγελματίες».

Για την ψυχολογική ώθηση που τους δίνει το γεγονός ότι η Νίκη πάτησε κορυφή: «Το ότι είμαστε αυτή τη στιγμή πρώτοι μας δίνει μια ώθηση, όμως κοιτάμε το δικός μας «σπίτι», κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο να ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Κι όταν ήμασταν δεύτεροι πάλι το ίδιο κάναμε κοιτούσαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίζουμε. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για τον νέο προπονητή: «Όποτε έρχεται ένας νέος προπονητής σε μια ομάδα μεταδίδει ψυχολογία στους παίκτες. Αλλάζει πάντα η ψυχολογία των παικτών. Μας έδωσε ώθηση, έχει γνώσεις. Έχει περάσει από Α’ Εθνική και από Β’ και εννοείται ότι θα μας περάσει πολλά πράγματα με τον χρόνο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις