Ξέσπασε στο β’ μέρος… ο Αίας επί του Ηρακλή

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Αίας, που επικράτησε στην έδρα του επί του Ηρακλή με 5-0, πετυχαίνοντας όλα τα τέρματα του στο β’ μέρος.

Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μη ανοίγοντας το σκορ γρήγορα, άρχισαν να αγχώνονται και να έχουν πολλές λάθος επιλογές. Όλα αυτά όμως μέχρι που σημειώθηκε το  πρώτο τέρμα, αφού από εκείνο το σημείο κι έπειτα, σε διάστημα λίγο περισσότερο από 15 λεπτών, σκόραραν πέντε φορές, με τα τέσσερα από αυτά τα γκολ να σημειώνονται μόλις σε επτά λεπτά.

Το σκορ άνοιξε στο 60’ από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, όταν ο Αραπίτσας πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 62’ ο Χειλάς και πάλι στην πλάτη της άμυνας “κρέμασε” τον Πολυμέρου κι έκανε το 2-0, στο 67’ ο Αραπίτσας πλάσαρε στη γωνία για το 3-0 και δυο λεπτά αργότερα (69’) και πάλι ο Αραπίτσας με ατομική ενέργεια  πέρασε και τον τερματοφύλακα, μπήκε με τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, πετυχαίνοντας με εντυπωσιακό τρόπο το 4-0.

Το σκορ έκλεισε στο 81’ με κεφαλιά του Κατσαβριά που πέτυχε το 5-0, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δει τη μπάλα να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα, από δική του προσπάθεια, μόλις στο 6ο λεπτό, όμως σ’ εκείνη την περίπτωση το τέρμα που πέτυχε δεν μέτρησε.

Για τους γηπεδούχους ντεμπούτο έκανε ο 15χρονος Λαγός.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Σιαμουρδάνης (74’ Λαγός), Παπανικολόπουλος, Πλαβός, Μιχόπουλος, Τσιάτσιος (64’ Τσόγκας), Χριστέλος, Μπιρτσάι, Αραπίτσας (71’ Κ. Κατσαβριάς), Χειλάς, Θ. Κατσαβριάς

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Πολυμέρου, Μπατσικώστας, Αντζούρης, Μούτσας, Π. Γκίκας (65’ Στ. Μάρκου) Αλ. Γκίκας (70’ Καραδήμος), Γκάγκας, Ευαγγέλου, Ίμπρα, Κεμάλι, Πετρόπουλος (70’ Δεληγιάννης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις