Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 10ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε και η 10η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, εκεί όπου τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου έφεραν συνωστισμό στην κορυφή, με τέσσερις ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση πέντε πόντων και με τον ρήγανα μπορεί να πλασαριστεί μέσα σ’ αυτές, δεδομένου ότι έχει παιχνίδι λιγότερο.

Η Δήμητρα, που πέρασε με 5-1 από τη Σκιάθο, με τέσσερα γκολ στο α΄ημίχρονο, είναι πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ανακατατάξεις είχαμε από εκεί και κάτω, αφού ο Διαγόρας που επικράτησε 2-0 του ουραγού Μαγνησιακού στο “Κιούπι” πέρασε στη δεύτερη θέση, κάνοντας μόνο νίκες με τον Μ. Ζιώγα στον πάγκο του, εκμεταλλευόμενος και την ισοπαλία Πυράσου- Σαρακηνού (1-1), στην Αγχίαλο.

Ο Αίας Σούρπης συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία με  το επιθετικό ποδόσφαιρο και τα πολλά τέρματα που πετυχαίνει, καθώς επικράτησε με 5-0 του Ηρακλή  και μάλιστα σκοράροντας σε 17 λεπτά όλα του τα τέρματα.

Ο Ρήγας Φεραίος, που έχει και παιχνίδι λιγότερο, ακολουθεί  στη βαθμολογία έχοντας πετύχει το σκορ της αγωνιστικής επικρατώντας 6-0 της Αγίας Παρασκευής που παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις.

Οι Μυρμηδόνες στον Πλάτανο επικράτησαν 3-0 της Αγίας Άννας, κάνοντας την δεύτερη νίκη της χρονιάς, μάλιστα επί  μιας πολύ δυνατής ομάδας.

Τέλος, ο Πρωτεσίλαος είχε τη δεύτερη ισοπαλία της χρονιάς, υποδεχόμενος την Ακρόπολη, σε αναμέτρηση που έληξε 1-1,  με αυτή να είναι η πρώτη ισοπαλία για την ομάδα της Ακρόπολης. Πολλές οι διαμαρτυρίες για τους γηπεδούχους για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ τους, αλλά και γι’ αυτό που καταλογίστηκε αμέσως μετά,  εις βάρος τους.

Η επόμενη αγωνιστική θα είναι και η τελευταία  πριν την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και στο πρόγραμμα δεσπόζει η αναμέτρηση Δήμητρας-Σαρακηνού, που θα γίνει στην Ευξεινούπολη, όπου θα αναμετρηθεί ο πρώτος με τον τρίτο σε παιχνίδι που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και για τους υπόλοιπους που συνωστίζονται στην κορυφή.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής
Σκιάθος-Δήμητρα 1-5
Πύρασος-Σαρακηνός 1-1
Πρωτεσίλαος-Ακρόπολη 1-1
Μυρμιδόνες-Αγία Άννα 3-0
Ρήγας-Αγία Παρασκευή 6-0
Μαγνησιακός-Διαγόρας 0-2
Αιας-Ηρακλής 5-0

Η Βαθμολογία
*Παιχνίδι λιγότερο για Ρήγα – Σκιάθο

Η επόμενη 11η αγωνιστική
Δήμητρα – Σαρακηνός
Ακρόπολη- Σκιάθος
Αγ. Άννα- Πύρασος
Αγ. Παρασκευή- Πρωτεσίλαος
Διαγόρας- Μυρμηδόνες
Ηρακλής Β.- Ρήγας Φ.
Μαγνησιακός- Αίας

Τα ρεπορτάζ της Αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
Πρώτη ισοπαλία για Πύρασο και Σαρακηνό
Ήταν καλύτερος… νίκησε δίκαια ο Διαγόρας τον Μαγνησιακό
Δεύτερη νίκη και με… “τριάρα” για Μυρμηδόνες
Νίκη με «πεντάρα»… και πρωτιά για τη Δήμητρα
Κυριάρχησε… κι επικράτησε ο Ρήγας, επί της Αγ. Παρασκευής
Ξέσπασε στο β’ μέρος… ο Αίας επί του Ηρακλή
Διαμαρτυρίες για Πρωτεσίλαο… ισοπαλία με Ακρόπολη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις