Ανώτερος ο Θησέας, κέρδισε με 1-0 τον Πιερικό

Ο Θησέας ήταν ανώτερος σε ολόκληρο το παιχνίδι, κερδίζοντας δίκαια με 1-0 τον Πιερικό, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Αγριάς για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με τέρμα που σημείωσε ο Βλάχος στο 8’, με κεφαλιά μέσα από την αντίπαλη περιοχή, έπειτα από σέντρα του Αγασιώτη από τη δεξιά πλευρά.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη συνέχισε να πιέζει και βρέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στο 2-0, αλλά δεν τα κατάφερε. Αρχικά, ο Βλάχος προσπάθησε να νικήσει τον Κούζα με κοντινή κεφαλιά στο 44’, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε τη μπάλα. Στη συνέχεια, ο Πέτσης επιχείρησε το σουτ στο 65′, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπόρα στο 71’, που ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.

Σκόρερ: 8’ Βλάχος.
Διαιτητής
: Τσιοφλίκη (Λάρισας).
Βοηθοί
: Νίκζας, Δεδικούσης (Λάρισας).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ
: Κουτσιρίμπας, Μπόρας, Βαν Ντε Γουίχε, Γιαουπλάρι, Δημητριάδης, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης, Διαμαντόπουλος (75’ Καψιώτης), Αγασιώτης (60’ Ζάχος), Πέτσης (80’ Γαλανόπουλος), Βλάχος (65’ Τσιουρής).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
: Κούζας, Βερνάρδος, Χατζηδίμπας, Τσιούχας, Αλ. Καρτσαμπάς (65’ Λαμπίρης), Αθ. Καρτσαμπάς, Σκλιοπίδης (65’ Λαζαρίδης), Μ. Κραγιόπουλος, Κωτσιαρίδης (74’ Τουλίκας), Σεχολάρι, Δαδάκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις