Κατσάρας: Μόνο να κερδίσει η Νίκη με Ντόστανιτς

Τεράστια χαρακτήρισε την διαφορά δυναμικότητας της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου, ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Ο κ. Κατσάρας είπε πως η ομάδα του ήταν ακίνδυνη επιθετικά αλλά καλά οργανωμένη στην άμυνα και τόνισε πως η Νίκη είναι τυχερή που έχει προπονητή τον κ. Ντόστανιτς με τον οποίο συνεργάστηκε στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την ομάδα της Νίκης. Όλα καθαρά, καλό γήπεδο, σεβαστοί άνθρωποι. Για εμάς το παιχνίδι τελείωσε στο 2-0, όπως καταλαβαίνετε. Προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα “μάτια”, παρόλο που υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας, εμπειρίας και ατομικής ικανότητας. Νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές μου μέχρι το 70’ περίπου, που έγινε το 2-0 κοίταξαν τον αντίπαλο στα “μάτια”, χωρίς να είμαστε καθόλου επικίνδυνοι επιθετικά, δεν το συζητάμε αυτό, παρά μόνο μέσα από κάποια στημένα, κάποιες δεύτερες μπάλες. Είχαμε μια καλή αμυντική οργάνωση, όμως αυτό δεν φτάνει όταν παίζεις με καλύτερο αντίπαλο. Πρέπει να είσαι και ικανός επιθετικά. Απλά μας πικραίνει πολύ που άνοιξε η ψαλίδα του σκορ, άδικα για την ομάδα μας, αλλά κοιτάμε το αύριο, έχουμε έναν τελικό πριν τις διακοπές. Αν καταφέρουμε να πάρουμε αυτό το ματς θα κερδίσουμε την αγωνιστική κατηγορία.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Βόλου. Είναι τυχεροί που η ομάδα έχει προπονητή τον Ντόστανιτς. Ο οργανισμός της Νίκης έχει μόνο να κερδίσει από αυτό και μακάρι μ’ αυτόν τον άνθρωπο να πάτε όσο πιο ψηλά μπορείτε».